rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
„Najzadovoljnija sam do sada. Usvojili su nam neke želje za kadriranje, srećnija sam, tražili smo još nešto, nadam se da će i to da dozvole. Prvi put dok sam išla na ovu probu sam osetila euforiju, bilo je više ljudi u Areni. Nešto mi se baš probudilo u glavi, mislim da je meni potrebna publika da bih shvatila da se nešto dešava“, rekla je Teya Dora ekskluzivno za Nova.rs iz Malmea.

https://nova.rs/zabava/showbiz/teya...-po-poruci-mira-koju-saljem-kroz-pesmu-video/
 
Iskreno bas me briga ako ispadnemo, meni ni iz dzepa ni u dzep, ali ove devojke mi je tako zao da ne mogu da opisem. Toliko se trudila i na kraju dodje do ovoga. Kad citate ove intervjue zapitajte se dal cete da je pljujete.
 
Teya Dora koja se maksimalno trudi da ispromoviše svoju pesmu i njenu poruku.

Meanwhile Duška i Kris sa službenom karticom RTS-a u IKEI:
1000022526.gif
 
Ne želim da stanem u odbranu RTS-a, ali oseti se da predviđeni budžet jednostavno više ne može da zadovolji sve aspekte. Na PZE se to lakše nadomesti iako i tu isto neke stvari škripe.
Ostane im još oko 250k, pola ode na kotizaciju, a ovo što ostane im je za put, smeštaj, nastup itd. Setite se da nije bilo ni sigurno da li će Teya ići na one koncerte, neka dodatna promocija nije postojala, znači ne cvetaju baš ruže u računovodstvu RTS-a.

Mislim da je ovo neka naša realnost i narednih godina, sve dok nas ne protrese nešto (ne daj bože flop u pf), tako funkcionišu stvari u velikoj organizaciji RTS-a, neće biti ničega preko noći.
 
Ovo mi je još sinoć iskočilo na Twitteru, pa mi je palo napamet kako je šteta što nisu malo iskopirali Kim i njen Wet Look sa Met Gale od pre koju godinu za nastup, ne mislim naravno na haljinu od Kim ali kapljice te kao, “mokra koža” i kosa mislim da bi se lepo uklopile. 🥺

 
Status
Not open for further replies.
Back
Top