rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
I opet su bile na pragu finala, lol. Čitava ta režija zajedno sa nastupom i kostimima je bukvalno bila za nul points.
Možda bi prošle u finale da su samo imale jednobojne kostime i imale prosečnu jednostavnu koreografiju bez da se glumata priča anđeo i đavo. 😂
 
Ne želim da stanem u odbranu RTS-a, ali oseti se da predviđeni budžet jednostavno više ne može da zadovolji sve aspekte. Na PZE se to lakše nadomesti iako i tu isto neke stvari škripe.
Ostane im još oko 250k, pola ode na kotizaciju, a ovo što ostane im je za put, smeštaj, nastup itd. Setite se da nije bilo ni sigurno da li će Teya ići na one koncerte, neka dodatna promocija nije postojala, znači ne cvetaju baš ruže u računovodstvu RTS-a.

Mislim da je ovo neka naša realnost i narednih godina, sve dok nas ne protrese nešto (ne daj bože flop u pf), tako funkcionišu stvari u velikoj organizaciji RTS-a, neće biti ničega preko noći.
nek se žrtvuje delegacija malo, nek malo smanje sebi dnevnice, nek neko ostane u Beogradu. Nek malo promene pogled i nek shvate da su otišli da se takmiče i predstavljaju Srbiju a ne na budžetki krkanluk
 
Ma RTS-u je kao što i sami kažu bitan prolazak u finale samo i to je to, ako se ikad bude desilo nešto ako Lazanja sad HRV, tad će se pojaviti sponozri za dobar nastup kao što su Zagreb i Umag HRT, a verovatno ih ima još sa strane dosta.
 
Pa slusajte ako ne mogu da skupe pare da ne učestvujemo kao poslednja sirotinja neka ne učestvujemo uopste.

Uopste me ne zanima kako ce da nadju, to mi je sad kao da dete hoce da trenira tenis a nema pare za reket nego udara motkom loptu kao ajde bitno da necim udara

ESC je skup sport, ako nemaju para cao.

A ESC je postao toliko skup sport da i neki skupi nastupi lagano flopnu. Ja ne znam cemu se mi nadamo. Da dodje neka Konstrakta sa super idejom za nastup od 5 dinara i tako svakih 10 godina jednom da se desi
 
Ma uopšte nije naš nastup jeftin, trebalo je platiti kamenčugu, suvi led, pirotehniku. Prošle godine nisu imali ni za suvi led, jedva nešto malo pirotehnike na kraju. Problem je kadriranje, u drugom refrenu se njeno lice uopšte ne vidi, ima kadar koji je još gori i širi od onog iz prvog refrena. Stvarno mi nije koje molbe su im tačno uslišili.

U svakom slučaju, navijam do kraja i nadam se da će biti sve kako treba.
 
Ma uopšte nije naš nastup jeftin, trebalo je platiti kamenčugu, suvi led, pirotehniku. Prošle godine nisu imali ni za suvi led, jedva nešto malo pirotehnike na kraju. Problem je kadriranje, u drugom refrenu se njeno lice uopšte ne vidi, ima kadar koji je još gori i širi od onog iz prvog refrena.
Moguce da je skup a da zbog rezije deluje jeftino sto je jos gore lol
 
Sreća u nesreći je da je PZE postao etabliran festival, pa ga izvođači zaista ozbiljno shvate i na kraju dobijemo odličan paket koji pobedi, dakle izvođači u samom startu odrade veoma bitan i težak deo posla.

Inače da nam je NF lakrdija i da se svi oslone isključivo na RTS, gledali bi nastavak horora Moje 3 na ESC. Veruj mi veruj sestro ja ti činim uslugu.
 
Sreća u nesreći je da je PZE postao etabliran festival, pa ga izvođači zaista ozbiljno shvate i na kraju dobijemo odličan paket koji pobedi, dakle izvođači u samom startu odrade veoma bitan i težak deo posla.

Inače da nam je NF lakrdija i da se svi oslone isključivo na RTS, gledali bi nastavak horora Moje 3 na ESC. Veruj mi veruj sestro ja ti činim uslugu.
Istina. Ne smem da zamislim kakve nastupe bismo imali da nam predstavnici već na PZE ne dođu sa gotovim konceptom. Luka bi verovatno imao glumatanje bekvokala i upaljene tri sijalice 😅
 
Rasterećeno večeras molim vas, prolazimo bez problema u finale.
A dogodine šaljemo slepe miševe i šarke! 😍
 
Pa i mi plaćamo tu participaciju, je ne razumem da Srbija mora da pregovara svake godine oko kadrova na ESC. O cemu se tu radi?

Znaci nas nastup treba da bude kompromis izmedju zelje organizatora i onoga sto smo mi isplanirali?

Da li nas to RTS laze ili nas tamo tretiraju kao vrecu za udaranje? Najverovatnije oboje lol
 
Ova godina aj i nekako da je jedna godina ali mi očigledno imamo neki sistemski problem koji se tu vuce vec godinama kada je rezija u pitanju.

Ja ne vidim neku nadu da ce i sledece godine biti nesto bolje kad mi ne mozemo da uhvatimo ko je uopšte kriv za to.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top