rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
Ono što je trebalo uraditi jeste pustiti Teyin tim koji je radio nastup i režiju na PZE da odradi isto i ovde, ali eto.
Zar nije tako? Samo im Svedjani ne dozvoljavaju da dobiju sve sto su trazili… Ma u delegaciji treba da bude neki autoritet, da podvikne. Ovo sve kuvane noge koje prihvataju kompromise. Jel smo platili? Jesmo! Ima da nam date ono sto smo trazili i terajte se. Imate inerval actove da prikazujete scenu.
 
Utisak, pozitivno:
Iz jednog ugla snimano dakle bez kadriranja, ceo naš nastup sinoc mi izgleda fenomenalno i jako lepo osmišljeno, dakle ne izgleda uopšte bezidejno i da nije trud u osmišljavanje nastupa uložen.
Čak u poredjenju sa drugim zemljama (podvlačim bez kadriranja) izgleda mi kao top 3 materijal polufinala ali bez zezanja. Publika u areni reaguje baš, baš lepo ali i ne sumnjam da će i publiku u živom prenosu i te reakcije u toku naše pesme utišati, moraju, balada jelte. 😅

Mala opaska:
Teya mi na pojedinim deonicama u lajvu u nižim tonalitetima posebno pred ulazak u drugi refren zvuči pomalo nesigurno čak na momentu i jedva čujno (trema verovatno) jer je kidala u svakom lajvu i cura zna da peva definitivno. Mislim da je to zbog prvog susreta sa punom arenom i bice to vec veceras puno bolje. 💪
Poredjenja radi, isti izvor, Ukrajina i Portugalija od prve do zadnje sekunde zvuče besprekorno, tečno, jasno.

Ako ispadnemo onda jedino da zahvalimo domaćinu Švedskoj na užasnom kadriranju i širokim kadrovima a RTS-u i srpskoj delegaciji na nezainteresovanosti da na te kadrove NE odreaguju i promene ih.
Nadam se ipak da prolazimo jer to pesmom zaslužujemo.
Večeras svi uz Teyu i Srbiju celim 💜❤️
 
Ja dok čitam forum i istovremeno pokušavam da održim pozitivan pogled na celu situaciju:

This Is Fine GIF
 
Ne znam šta mi gore da li kad smo ovako totalno depresivni i paranoični ili kad smo delulu i mislimo da smo top 5 materijal svaki put kad izaberemo pesmu.
 
Meni se dopada ovo kad lampice u publici pocnu da svetle ljubicasto
 
Sledeće godine Mixy Kulić kao Joke act 😅 uz njenu čitavu biografiju o proganjanju poznatih ličnosti i farbanju kuće u roze. 🥰
 
Treba nam izvođač koji privlači pažnju i to je tako.
 
Kako stvari stoje ovo će mi biti najgora evrovizijska sezona otkad pratim Evroviziju.

- Potencijalno naš najgori rezultat ikad na ESC sa pesmom koju istinski volim i koja mi je među omiljenim koje smo slali.

- Najgori pobednik uz Rusiju 2008. i Azerbejdžan 2011.

- Moj #1 🇳🇱 od jednog od favorita do toga da vrv neće biti ni u top 10.

- 2 pesme iz mog sveukupnog bottom 4 🇱🇺🇨🇾 će proći u finale umesto nas

Još samo očekujem da 🇨🇭 dobije 15 poena publike kao poslednji ekser
 
Ukoliko bude Zagreb mislim da je ogromna vjerojatnost da ce Sara Jo biti na Pze. Ona je dosta zastupljena u hr medijima, nije zvijezda, ali je ima.

A sto se tice pvih zvijezda kao Milica, ludi su da ne bi iskoristili takvu priliku, arena bi izgorila kao da je domaćin pjesma
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top