rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
Nemojte da dramite i mračite.
Plasiraćemo se u finale bez poteškoća. Šta će tamo i koliko biti videćemo. Mislim neki plasman u rangu Nevene i Sanje Vučić.
Kao da zaboravljate da smo se prošle godine plasirali (doduše jedva) sa mnogo lošijom kompozicijom, manje harizmatičnim izvođacem i uopšte generalno mnogo slabijim paketom.
 
Meni baš i nije najjasnije zašto ljudi ne kapiraju da se ovde drami i negoduje zbog onog što smo već videli, skoro svi u onom nesrećnom recapu, a pojedini su pogledali i sinoćnji nastup. I opšti je utisak da je, zbog načina na koj je snimljen nastup, PzE verzija bila bolja i takav vajb provejava u skoro svakom komentaru. Pritom, pročitajte intervju koji je kačio Andrej, gde Teya jasno govori o tome da nije sve ispalo kako je zamislila.

Niko ovde ne brani da drugi budu oduševljeni ili da se večeras iznova zaljube u nastup, samo sa ovakvim predznanjem ne možemo a da ne budemo manje ili više razočarani. I to je sve.

Većini je i dalje naša pesma siguran finalista, a def. ćemo svi navijati da se to i desi. 💜
 
Evo našeg čika Uroša javlja se iz Švedske nadamo se da će nam vratiti Anju Rogljic naredne godine
 
Da se malo smirite. Prihvaćeni su pojedini predlozi delegacije u vezi sa nastupom. Izgleda čak i bolje nego sinoć. Neke stvari nisu hteli da prihvate, ali su zadovoljni promenom.

Irska zasad najveći aplauz u pressu.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top