rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
Najezio sam se! Toliko u ovom javljanju! 🫶🏻
 
Meni stvarno nije bilo loše kao na probama. Otpevala maestralno, široke kadrove ne volim ali publika upotpunila tu prazninu. Meni se nastup svidjao a takodje društvo koje sa mnom gleda su svi do jednog zadovoljni i u fazonu: ,,Pa što si mračio bezveze kad ovo lepo izgleda".
Kipar bogme solidan, Irska kadrovima pokidala(njima baš izašli u susret organizatori), Litvanija za sad mi najslabiji utisak ostavila nastupom a pesmu volim. Srbiju vidim u finalu svakako posle ovog nastupa. 👍💪
 
I Ukrajina i Poljska su pokazale najjači deo nastupa u isečku sa proba lol
 
Jel ste vi ljudi normalni, pa vi koji ste najvise na Pze bili za Teyu sada se*ete nesto. Bila je maestralna. Ja sam bio za Zorju to je opste poznato (koja je btw uradila svoju verziju Ramonde, imate na njenom instagramu), ali ovo me je sada bas dirnulo i drago mi je da je otisla Teya ove godine.
 
Ja bih samo da se u budućnosti promeni pristup organizatora ka izvođačima ili da nam neko da odgovor na pitanje zašto neke države mogu da imaju čitav nastup na razmaku od milimetar od face a neke ne mogu i šta treba da uradimo da bi neko ispoštovao naše zamisli


Izašao snimak
 
Jbs close ups kad se njoj emocija oseti u glasu. Kad su zeznuli sa nekim kadrovima, emociju nisu mogli da joj oduzmu. Mada meni koleginica kaze da je nastup bio dobar i da ona nije skontala nista od onog sto sam joj pricala.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top