rs Srbija 2024: Teya Dora - Ramonda

Status
Not open for further replies.
Ugled nam definitivno nije urušen sa Teyom, ne lupetajte.

I ajde da se ne pretvaramo da su Uraganke išta značajnije uradile, bile su i one borderline finalistkinje, ni taj nastup nije bio savršen. Svaka im čast na svemu, ali glupo je sad selektivno kritikovati.
 
Nije sa Teyom vec sa RTS-ovom kompetencijom da uniste jedan od najboljih nastupa sa nacionalnih finala
 
Nije bitan toliko ugled na evroviziji ali ugled generalno u evropi vec i jeste a tu smo pod zemljom lol
 
Zar to nije u ugovoru? Zar ta pravila koja su im predočena ne treba da se poštuju? Koji im je onda k da ispadnu ovakvi majmuni i prekidaju program?? Na šta to liči?
 
Zamisli da ti rts unakazi nastup, uloži tačno nula napora u promociju tebe i tvoje pesme, plus ti još dodatno izbije pare iz džepa jer je nesposoban.
popara-srecni.gif
 
Pa nema ni veze što su 15. ali bar da je bio nastup besprekoran pa da i razumem, ali daleko je to bilo od besprekornog.
Ja sam i tada dok sam ih podržavala do besvesti bila svesna da je nastup mehčina. One prskalice za rođendansku tortu (kako kaže Omikron haha) u refrenu su njima bile 'uloženo' u nastup?

A o tome koliko su bile nesinhronizovane u plesu tek da ne govorim. Jednom nisu čučnule u isto vreme (OCD mi proradi svaki put kada se prisetim tog nastupa).
 
Mislim da ugled nije nesto presudan za pobedu. Gde su bile Holandija i Portugal npr godinama pre nego sto su pobedile? Jedini kontinuitet u uspehu imaju Svedska, Italija i Ukrajina, sve druge zemlje kako kad.. Sve je otvoreno. Mozda dogodine pobedi Letonija, nikad se ne zna
Holandija je 9 puta zaredom ispala u polufinalu, ali su onda vaskrsnuli 2013. kada su bili 9. Naredne godine su bili 2. a onda su 2016-2017. bili 11. Znači 4 top 11 plasmana u periodu od 5 sezona. Definitivno su postojale indicije da mogu da pobede. Pa Ilse DeLange iz The Common Linnets je i predložila Dankana za 2019. Nije baš sve slučajno.
 
Ma one nisu bile usklađene ni sa ono malo pokreta što su imale, ne mogu da zamislim kako bi taj dancebreak izgledao.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top