rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

@Mrm Ama da nisi ti Oliveri predlagao da se predstavnik San Marina da pozove na finale PzE? Možda te zato izbacila... :ROFLMAO:
Pa da je iole ESC osvešćena sama bi se setila da Valentinu pozove za Interval act, 01.03. joj je bio rođendan.. 😔🥺😖

Možda da si pomenuo pravu divu Senhit...

309ouPp.gif

a ti zapeo sa tom Valentinom :cautious:

• Wow
Reactions: Mrm
Ali vec nekoliko godina to nije tako. Predstavnici uvek sada lepo izgledaju na sceni, nastupi su lepo rezirani, nema nametanja predstavnicima nicega, komunikacija izmedju pobednika festivala i RTS je uvek jako dobra. Spremni su da podrze sve, uvaze sugestije, rade u simbiozi.
Pričalo se da su Uragankama nametnuli kostime.
Ove godine smo videli zašto je to bilo dobro
:LOL:

The LEGEND, Daniela from :si: reaction!! :love:

A ja se i dalje pitam koje li su to dve osobe, prijateljice navodno Bojane Stamenov koje su gledale PZE po njenim rečima sa njom i kazale da im se ništa ne dopada i da nema kvaliteta, a ni Luke Black kao pobednik.. :unsure:
Da nisu Vendi i Vesna Rivas, njene saborke sa Farme? 🤭

Olivera Zekić nije pitana za Luke Black! 🤭 Zašto to?

Olivera Zekić na pitanje šta misli o Luke Black - "Samo mi se spava"...

olivera-zekic-n1-237224.jpeg

A ja se i dalje pitam koje li su to dve osobe, prijateljice navodno Bojane Stamenov koje su gledale PZE po njenim rečima sa njom i kazale da im se ništa ne dopada i da nema kvaliteta, a ni Luke Black kao pobednik.. :unsure:
Da nisu Vendi i Vesna Rivas, njene saborke sa Farme? 🤭
Ne,nego Maja Nikolić i Karleuša.

• Haha
Ahahahaha @omikron, ako imaš nalog na esc united forum, idi odgovori na poslednji komentar u 🇵🇹 temi, neko iz 🇵🇹 je otvoreno nazvao 🇷🇸 2023, "fan flop of the year"! 🤭🤭

Ahahahaha @omikron, ako imaš nalog na esc united forum, idi odgovori na poslednji komentar u 🇵🇹 temi, neko iz 🇵🇹 je otvoreno nazvao 🇷🇸 2023, "fan flop of the year"! 🤭🤭
Inače gledam sastav našeg polufinala i sastav drugog polufinala i pitam see da li postoji mogucnost da se ovaj žreb nekako opet održi a ovaj poništi,jer vidite li ogromnu disporporciju izmedju ova 2 polufinala,bukvalno u prvom polufinalu imate od 15 drzava jedno 12 drzava koje bi komotno mogle u finalu doći do top15,a u drugom polufinalu finale makar za sada zasluzuje jedva 2 zemlje po mom misljenju..

• Wow
Back