rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Za svakog pobednika je manje vise jasno kako je pobedio. Neki kupili, neki wow efekat, neki imali predobru pesmu, a neki iskidali sa nastupom.
Ma nisu oni toliko bogati ovi drugi bogatiji,ovo vise lici na kompenzaciju jer Safura nije pobedila zasluzeno stavili je na broj 1 da otvori finale jbg tu je odmah odsekli..
Ako vi imate takav stav da je uvek sve namesteno i kupljeno pitam se zasto mi toliko godina sve ovo pratimo ako unapred znamo i slutimo ko pobedjuje i zbog cega gde je onda draž toliko praćenja i diskusije ako svi mislimo da je svako pobedio zbog toga i toga svake godine hahah :ROFLMAO:

Nije tacno da je bila niska kvota. Bili su treci favoriti na dan finala. A Nemacka bila drugi favorit.

Nikad se nije desilo da pobedik ne bude u TOP 3 na dan finala od kada je to pratim a to je zadnjih 20 godina hah.

Pa koliko je tu para bilo u pitanju pitam see,da onako mozes glasati
Kad imaš, ne pitaš koliko treba da se plati da bi o tebi pričali. 2012. napravili su novu arenu samo zbog evrovizije, i ta godina je tada (možda je i još uvek) najskuplja evrovizija. Čak i Luksembrug da se vrati, i da pobedi, i kao jedna od najbogatijih evropskih država bi maksimalno štedela na evroviziji, možda bi i razmislila o organizaciji😅
2015. organizovali prve evropske olimpijske igre (gde su se igrali svi sportovi kao i na pravoj olimp., sada je izbačeno dosta sportova), non stop šalju prijave i za organizaciju olimpijade, raznoraznih svetskih prvenstva,... Država ima novac (naftu), to što građani izvan Bakua i drugih većih gradova žive lošije je nešto drugo.
Nova pravila od 2013. pa na ovamo koja se menjaju iz godine u godinu ne idu Azerbejdžanu u prilog.

Ma Azeri su poznati da su korumpirali po EU mnogo bitnije stvari nego ESC. Veliki su skandali oko njih bili.

2011. se poklopila slaba godina pa su izgurali pobedu
Inace sto je Holandija pobedila 2019.godine neki LGBT lobi ili?
Izrael i Ukrajina verujem zbog politike,Salvador isto znamo zbog cega,jedino mi vidis za Monsa cudno,on je homofob plus Svedska je bas malo pre toga pobedila,on zaista i jeste bas imao u tom trenutku veoma cudan originalan nastup prvi je koji je imao takav nastup e posle 2016.godine su poceli da ga kopiraju Island a Boga mi i Rus Sergej..za Maneskin takodje mnogi kazu teorija zavere oko kovida pa kompenzacija,za Ruse kazu jer je u Srbiji,za Srbiju kazu zbog politike isto plus lgbt plus odlican vokal i pesma da ne duzim..
Jedino za Ribaka ne znam sto je pobedio,nije valjda da je on pobedio zaista zbog dobre pesme i nastupa,etoo??

Ako vi imate takav stav da je uvek sve namesteno
Pa nije sve namešteno ali se razni trude na razne nacine da manipulisu rezultate.

Tipa Malta 2021 sa vestackim drzanjem na vrhu kladionica.

A Azeri su stari muljatori i prošle godine su napravili skandal, pa zbog njih je ziri i ukinut u pf lol

Onda Kirkorov isto mulja strasno. Svedjane da ne spominjem kojima je žiri par godina poklonio visoke plasmane jer su kod publike jako slabo prosli.

Oni su i najgore plasiran pobednik na televotingu, mislim na 2015u kad im je ziri dao pobedu

Nije tacno da je bila niska kvota. Bili su treci favoriti na dan finala. A Nemacka bila drugi favorit.

Nikad se nije desilo da pobedik ne bude u TOP 3 na dan finala od kada je to pratim a to je zadnjih 20 godina hah.
Mozda bas uveče kad je finale pocelo ali na dan finala ili eventualno dan pred finale Azeri i Nemci po kvotama nikako nisu naslucivali da ce biti pobednik cak u medidjima niko o Leni,A POSEBNO O TIM AZERIMA NIJE PISAO KAO POBEDNICIMA pisalo se o Dancima,Britancima secam se o Svedjaninu itd bas hiljadu zemalja su bile u medijima,Francuz bio mesecima favorit te godine a bio iza nase nine na 15.mestu toliko o tome i kladionici haha francuz ubedljivi favorit recimo 2011.godine a azeri 2010-toliko..

Pa nije sve namešteno ali se razni trude na razne nacine da manipulisu rezultate.

Tipa Malta 2021 sa vestackim drzanjem na vrhu kladionica.

A Azeri su stari muljatori i prošle godine su napravili skandal, pa zbog njih je ziri i ukinut u pf lol

Onda Kirkorov isto mulja strasno. Svedjane da ne spominjem kojima je žiri par godina poklonio visoke plasmane jer su kod publike jako slabo prosli.

Oni su i najgore plasiran pobednik na televotingu, mislim na 2015u kad im je ziri dao pobedu
Ne znam za Svedjane,oni su recimo sad skoro bas ocajno prosli kod zirija sa pesmom meni i boljom cak od nekih ranijih njihovih,a i Kirkorov slabo prosao sa Moldavijom s obzirom kako kazes na uticaj,nije ziri ukinut zbog Azera,zar nije sa Rumunima bila frka prosle godine o kojoj se pisalo??
Inace sumnjam da mala Malta bas toliko uticajna em kladionica em ziri,bas toliko da apsolutno svaku zemlju potplate,a ostalih godina ne mogu u finale uci to je cudno,da su uticajni toliko ko Svedjani ili slicno makar bi stalno usli u finale jer lakse je potplatiti par zemalja u polufinalu neki ziri malo ovo onoo nego u finalu,a oni jadni kad udju u finale to im je cudno..

Ziri je godinama sabotirao Italiju da ne pobedi i spustao je, mada sada nakon one skandalozne organizacije jasno mi je i zasto lol

Pokusavali su da sprece da Italija bude domacin.

Ocekujem da ove godine slabo prodju kod zirija bas.

A mi smo važni i nas su poslušali da pobedi Rusija.. zato onda nismo nekim prijateljskim zemljama dopustili finale, da ne bi sve izgledalo očigledno xD
Inače da li ti je maloo hmm.. čudno da Rusi nikako da pobede,nikada im ne dajuu kao malo im valii i gle cudaa baksuzii bas nikadaa ne pobedee i onda dodju u Beograd i prvi put i do dana danasnjeg Rusiji to jedina pobeda haha,zvuči zaista i vise nego zanimljivo ljudi uvek u vrhu a jedini put im se posreci bas kod nas,a sto je najjace ta evrovzija je bila jedna od boljih bukvalno su fanovi voleli jako veliki broj pesama a oni ne da su pobedili nego je i bodovna razlika bas bila dosta velika i kaoo bas sve sovjetske zemlje im dale 12 poena?? Hmm..cak i ove baltičke koje ih tek ne gotive i ne mirisu,pored zive Ukrajine i shady lady haha

Ziri je godinama sabotirao Italiju da ne pobedi i spustao je, mada sada nakon one skandalozne organizacije jasno mi je i zasto lol

Pokusavali su da sprece da Italija bude domacin.

Ocekujem da ove godine slabo prodju kod zirija bas.
Ma ove godine je nebitno skroz da li ce ih sabotirati,brate Italija je bezpasna skroz ove godine oni uz svo potplacivanje kod publike nece nista uraditi pa kod zirija i prvi da budu nece pobediti na ESC to je sigurnoo..

Nije tacno, Lena bila drugi favorit za pobedu. I moj prvi. Secam se sam je drzao na avataru na forumu HRT lol
A ko je bio prvi favorit ispred Lene na dan finala Azerbejdzan?? I koji su na kraju zavrsili?? Hah...definitivno te dve godine najsumnjivije u ovom veku 2010. godina i 2011.godina najnepredvidivije godine 100%

A ko je bio prvi favorit ispred Lene na dan finala Azerbejdzan?? I koji su na kraju zavrsili?? Hah...definitivno te dve godine najsumnjivije u ovom veku 2010. godina i 2011.godina najnepredvidivije godine 100%
Pa završili kao peti, sta je tu cudno?

Kazem da je top 3 na kladionicama na dan finala uvek pobedik i tu greske nema a ovih ostali kako se plasiraju zavisi.

Kazem da je top 3 na kladionicama na dan finala uvek pobedik i tu greske nema a ovih ostali kako se plasiraju zavisi.
Kladionice su tih godina bas masile,ali i u Beogradu su masile,recimo najveca greska im je bila kod Irske koja je na dan polufinala bila medju 4-5 glavnih favorita za pobedu. Takodje ako se secas pesma Norveske Habba Habba je na dan prvog polufinala 2011.godine u Dizeldorfu bila na 6.mestu GLAVNIH FAVORITA ZA POBEDU,na kraju su glatko ispali i to prilicno ubedljivo ispali u polufinalu bez sanse bilo kakve cak i za finale.

Moldavija ti je isto najnoviji primer oni mesecima i nedeljama pre evrovzije,paa cak i kad je bilo takmicenje nisu bili ni u krugu favorita na kraju su u finalu bili na 2.mestu kod publike,a Moldavci daj Boze kvotu 50 na njihovu pobedu da su imali i u polufinalu i finalu,na kraju kod publike dobise 238 poena cak..Norveska isto bila potcenjena jako i 2019.godine ljudi uzeli 291 poena publike u finalu,dakle zamisli da nema zirija kao sto nije bilo do pre 13-14 godina,eto Norveska bi ubedljivo pobedila te godine a pitanje je medju top10 da li su bili za pobedu na dan finala..cak i nasa Konstrakta bila cesto oko evrovzije na nekon 13.mestu, 7. 8.mesto a na kraju kod publike top4 ukupno 5.mesto..

Ama govorim o pobedniku.

Pa i Konstrakta u ovo vreme bila 20. Mesto na kladionicama a na kraju TOP 5.

Kladionice su dobre da predvide pobednika a sto se ostalih plasmana tice zavisi.

Ama govorim o pobedniku.

Pa i Konstrakta u ovo vreme bila 20. Mesto na kladionicama a na kraju TOP 5.

Kladionice su dobre da predvide pobednika a sto se ostalih plasmana tice zavisi.
Poenta i jeste u tome da ne predvide uvek ni pobednike samo od 2017.godine su pobednika predvideli, do 2016.godine na dan finala skoro nikada nije pobednik bio prvi ili drugi favorit,inace Jamala delila 4.mesto cini mi se NA VEČE FINALA KVOTA SAMOO OKO 18 bila cak negde na nju,bio onaj Rus ubedljiv favorit secam se kao juce da je bilo i ona iz Australije bila msm 2.mesto

Back