Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Od koga očekujete da na PZE nastupi s revampom? Pored Konstrakte, jelte.
Hmmm Boris, Naiva, Julija možda Sara i Zorja nešto malo začine... U svakom slučaju ti ćeš nam reći... Za nas koji čujemo samo promene nivoa HLV version 1, 2, 3, 4, 7🤣

Radije bih da Naiva ostane takva kakva jeste, plašim se da bi neke dodatne promene mogle da pogoršaju stvari. A i verujem da će njena pesma još bolje zvučati uživo.

Ne verujem da je bas to kostim, ali definitivno ocekujem nesto u tom pravcu. Podseca me malo na Sanjin eac kostim iz 2016, imala je slican deo na sisama.

A kako znamo da je kostim za nastup, vrlo moguće da je samo fotošuting odežda

Jao, onaj krindž kad je Sanja nosila deo tog kostima na revijalnom delu Beovizije, valjda samo onaj korset 😭😭😭

Editorijal za Story magazin... Kostim očekujem ipak neštoooo malo moćnije 🔥

To je sa snimanja naslovne za Story. Taj kostim je morfiumfashion, malo me je podsetilo na neowau ili kako već..oblačila je Nevenu i Balkaniku. Meni bi bilo ok da bude nešto u tom fazonu, samo da ne zezne frizuru sa onim krofnicama.

Ja ne znam da l' je do mene, al nikad mi subjektivno duže i sporije nije prolazilo ovo vreme od objavljivanja pesama do samog izbora i nastupa, bukvalno mi je osećaj kao prošle godine da su izašle pesme
Ashley Olsen Patience GIF by Filmeditor

Status
Not open for further replies.
Back