Ovo cekam danima. Moj omiljeni komentator.
Jel to drugosrbijanska majka?Nastupa i srpska majka Konstrakta u Madridu
Ne vladamo Srbijom, Srbijom vladaju prvosrbijanci(Vučić), dok mi drugosrbijanci pokusavamo da te prvosrbijance skinemo sa vlasti.Mmm drugosrbijanci ima nas 5% a vladamo Srbijom mmmmm
Želim da nas u svetu predstavljaju Kesić i Vidojković u duetu pa neka umrem sutraa!Ma Vucic je nasa kučkica
Opet sam ih prizvala lolali je sramota da taj PR tim ćuti već 3 dana, i da recimo još nisu objavili ništa za Madrid...
Konstraktina akustična verzija je prošle godine objavljena 29. aprila za onaj kućni preparty, tako da oladite malo sa požurivanjem toga! Spot bi takođe trebalo objaviti (najranije) sredinom aprila jer nekih par sedmica pred Evroviziju ponovo raste Euforija, koja se do kraja marta i početkom aprila stiša! Tu su i potvrđeni London i Madrid, tako da bez brigeSlažem se sa pojedinima da RTS veoma traljavo radi svoj posao u vezi ovogodišnje Evrovizije. Valjda se podrazumeva da se u nastup ulaze, ali je veoma bitno i da se neko ozbiljno bavi marketingom u vezi sa ESC. Gde su promo-fotografije, gde je akusticna verzija, gde je spot..... Bas sam razocaran!
Kod Luke očekujem obrnuti redosled, prvo akustičnu verziju...Konstraktina akustična verzija je prošle godine objavljena 29. aprila za onaj kućni preparty, tako da oladite malo sa požurivanjem toga! Spot bi takođe trebalo objaviti (najranije) sredinom aprila