rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ne mogu da se opustim sve i da hocu! Od 2018. uzasno strepim za prolazak u finale, jer sam se 2017. tako opekao po pitanju toga da sam u fazonu kao "ma idemo u finale lagano". Nema toga vise, samo strepnja. Kad prodje polufinale i ako Srbija prodje, onda se finale gleda skroz opusteno.

Meni u godini kada znam da ne mozemo pobediti, i ispadanje u polufinalu nije tragicno. Jer bitno je ko je number 1…a to dal cemo biti na 12 ili 13 mestu u finalu je nebitno…tako da i ispadanje u polufinalu nije tragicno, otpevao, predstavio zemlju, nije imao srece, ispao…pa nije smak sveta…uzivate i dalje u finalu…neprijatno je kada nekog favorizuju u top 5 i on ispadne i dozivi debakl, e to je strasno, a ovo ostalo je sve normalno.

Naravno da nije smak svijeta, dešava se, ali teško će mi pasti ako ne bude Srbije u proglašenju finalista. To mi je doza serotonina za naredna 2 mjeseca otprilike

Jeste. Itekako je smak sveta. Evo i 10 godina posle ja se nisam oporavio od 2013, i dalje imam kosmare od tog takmicenja. Znaci necu jos jedno finale bez bivse Juge.

Pesma je i suvise originalna da bi ispala u pf.
Lukinu pesmu vecina hvali, malo je onih sto je pljuju (osim nasih naravno).
Tako da mislim da je 80% u finalu, a jos ako nas iznenade sa nastupom bice to top i u finalu.

Kamo srece. Navijam ja za Srbiju iz sveg srca, ali posle 2017. nikako ne mogu biti miran. Pa 2018. zamalo da se slogiram koliko sam vristao kad su prozvali Srbiju medju finalistima.

Jeste. Itekako je smak sveta. Evo i 10 godina posle ja se nisam oporavio od 2013, i dalje imam kosmare od tog takmicenja. Znaci necu jos jedno finale bez bivse Juge.
Sta da kaze jadna Letonija koja godinama finale nije videla…al i dalje ucestvuju i trude se i imaju zelju. Ja mislim da smo na nijovom mestu, da bi odavno odustali od ESCa. 😃

Back