rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Kod Tijane je to bila pesma, koja je pravila problem kod srpske dijaspore, ovde je nazalost stvar dosta kompleksnija...nasi ljudi i samu njegovu licnost ne mogu da svare, zato je i puno ismejavanja, provociranja, vredjanja...
Ne toliko ni pojava, već ljudi ne slusaju tu vrstu muzike njima je ovo dosadno i sranje kada čuju prvi put kažu i pitaju me da li je to taj trep ili haus kao tuc-tuc im je ta muzika, to im je sranje baš i bez veze od pesme i muzike, tako kažu kada čuju prvi put..posle nemaju zelju nikada više ni pustiti

Zašto nas kladionice ne vole . Svake godine budemo na sredini tabele , ili čak i ispod. 1.38 kvota da idemo u finale , što je čak malo i za strah

Mi koji smo vise puta glasali za njega jer smo se plasili da niko nece :ROFLMAO:

Pa neko ga valjda i voli kad mu je 12 od publike izmaklo za nekih 300 glasova lol
Vole ga naravno, ali nasa zemlja ima preko 6 miliona, plus dijaspora, a on je dobio 20 000 glasova..i ne pricam da ga niko ne voli, vec pricamo o odredjenim problemima sa kojima se bori u Srbiji

Pa to ćemo i sad da radimo :love:
Prema podacima sa sajta RAI-ja, Srbija je prošle godine u Italiji dobila 4,69% glasova publike, što joj je donelo četvrto mesto (iza Ukrajine i očekivano Moldavije i Rumunije koje tamo imaju jaku dijasporu). Potrudite se da i za Luku bude značajan broj glasova :love:

Italija2002finaleGlasovi.webp

Prema podacima sa sajta RAI-ja, Srbija je prošle godine u Italiji dobila 4,69% glasova publike, što joj je donelo četvrto mesto (iza Ukrajine i očekivano Moldavije i Rumunije koje tamo imaju jaku dijasporu). Potrudite se da i za Luku bude značajan broj glasova :love:

View attachment 5503
Auu.. ja sam u šoku, jer sam kontao ili namesteno ili je to jedva prvo mesto u zemlji kao sto je Italija, medjutim prosto ako nije namesteno i sve legalno u sta sumnjam, ko su tih cak 30% koji su glasali za Ukrajinu, da cak i Rumunija i Moldavija tako losije prodju, ili zemlje poput Srbije da dobije 4,69, iskreno ne znam ljude koji su glasali u tolikoj meri, ne znam da li poznajete vi uopste ljude koji vam kažu: "Glasali smo za Ukrajinu to je za nas najbolja pesma i glasali smo dosta puta za njih", dakle bas da im svi daju 12 i 10 poena, nije toliko sjajna pesma, kapiram sazaljenje i dijasporu ali da toliko svi plaču i sažale se da troše tolike pare da kao ludi glasaju za Ukrajini i bas svi vole tu pesmu i zemlju toliko ne mogu da shvatim..
Bukvalno i godinu dana kasnije, idalje sam u fazonu da nisu prolazili glasovi drugima kada su glasali u svim zemljama i prihvatali samo glasove za Ukrajinu, ili lažirani rezultati, jer ni Ribak koji bio isto veliki favorit je umeo dobijati 2 poena ili 3 poena od nekih zemalja ili nulu Loreen cak od Italije..

Pa čim su toliko glasova na kraju dobili, nije bila slučajnost, jer da su svuda tesno dobijali 12, ne bi na kraju dobili 12 od 28 zemalja, što će teško iko ponoviti. Bilo je masovno lobiranje svuda i verovatno organizovanog glasanja, kupovine kartica u ogromnim količinama jer im je prvo mesto bio cilj koji se morao ostvariti po svaku cenu.

Meni nisu prihvatili glasove za Kipar i Cesku u drugom polufinalu, kad smo vec kod toga.

Screenshot_20230407_185643_Messages.webp

Možda stvarno ni nije bilo počelo glasanje u tom trenutku, jer je zvanično počelo u 22:32.

E
Meni nisu prihvatili glasove za Kipar i Cesku u drugom polufinalu, kad smo vec kod toga.

View attachment 5506
E o tome govorim, nemoguće da su svi toliko odusevljeni Konstraktom ili Svedjankom a oni dobili izmedju 200 i 250 poena manje od Ukrajine koja na youtube ili u komentarima na instagramu retko kome je bila prvi favorit. Ok jeste nekome u top 15 ili top 10 i kao nekome se bas dopada, ali 439 poena i plus od zirija blizu 200 poena?' Maa daajtee... bas je providno nisu drugima glasove prihvatili ili selektivno prihvatali kao malo prihvate nekima glasove pa drugima nece da prihvate da ne bude skroz sumnjivo da se ne bune, da da..

Kod Tijane je to bila pesma, koja je pravila problem kod srpske dijaspore, ovde je nazalost stvar dosta kompleksnija...nasi ljudi i samu njegovu licnost ne mogu da svare, zato je i puno ismejavanja, provociranja, vredjanja...
A ko je onda glasso za Luku na pze? Tijana Bovicevic je izabrana na internom izboru.

Svaka čast kako odgovara stalno na jednom te isto sa puno šarma:

Meni apsolutno nije bitno da li se prosečnom Srbalju sviđa naš predstavnik ili ne.
Vidi nije ni njegova pesma ni on nešto što svet do sada nije video, mi smo u takvom stilu samo Konstraktu slali, pesma naša je kao i prošle godine takodje neobična, ali ipak mnogo manje neobična i originalna a i manje kvalitetna, zanimljiva i dobra i prosecnom slusaocu, nego ovogodišnja i toga moramo biti svesni i da ne budemo začudjeni na primer ako i ne prodjemo nesto sjajno ove godine.
Bolje ne ne očekivati ništa, pa da se desi iznenadjenje, mi smo ocekivali od Konstrakte mnogo kako se blizila evrovzija i nakon polufinala mnogi su cak rekli da uprkos kladionicama mozemo lako cak i do pobede prosle godine pa sam i sam usao pred finale baš u taj hajp, ali i nakon žurke u Izraelu..

Uzgred, kada sutra pocinje zurka u Madridu, da li ce biti prenosa na youtube???

Vidi nije ni njegova pesma ni on nešto što svet do sada nije video, mi smo u takvom stilu samo Konstraktu slali, pesma naša je kao i prošle godine takodje neobična, ali ipak mnogo manje neobična i originalna a i manje kvalitetna, zanimljiva i dobra i prosecnom slusaocu, nego ovogodišnja i toga moramo biti svesni i da ne budemo začudjeni na primer ako i ne prodjemo nesto sjajno ove godine.
Bolje ne ne očekivati ništa, pa da se desi iznenadjenje, mi smo ocekivali od Konstrakte mnogo kako se blizila evrovzija i nakon polufinala mnogi su cak rekli da uprkos kladionicama mozemo lako cak i do pobede prosle godine pa sam i sam usao pred finale baš u taj hajp, ali i nakon žurke u Izraelu..
Aman čoveče nisam uopšte spominjao njegov rezultat, nisam ti tražio da mi soliš pamet, otkači se.

Možda stvarno ni nije bilo počelo glasanje u tom trenutku, jer je zvanično počelo u 22:32.
Hmmm... a uveliko je trajala rekapitulacija kad su glasovi bili poslati to se secam... Probao sam dva put i odustao.

Medjutim u finalu su mi glasovi bili prihvaceni...

Back