rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Mislim da je tih par predevrovizijskih partija na kojima se Luka pojavio sasvim dovoljno da itekako ostane primijećen nego u slučaju da nije otišao ni na jedan, da ide baš na sve to bi mu oduzimalo dosta vremena oko priprema i iscrpilo ga dosta psihički i fizički sada kada treba da bude najstabilniji u svakom pogledu jer je do takmičenja ostalo nešto više od mjesec dana...
Po meni su ti pre-partiji i više nego korisni jer na njima izvođači mogu graditi samopouzdanje (oni koji ga nemaju dovoljno ili uopšte), oni koji su manje iskusni da se ispraksaju u komunikaciji sa publikom i medijima i da nauče kako se prevazilazi trema...
Recimo Rumun je prošle godine najviše profitirao od tih silnih koncerata na kojima je učestvovao jer je, kako je i sam priznao, na njima uvidio mnoge greške i nedostatke u svom performansu koje je morao korigovati pred takmičenje tako da su mu mnogo pomogli, s druge strane Andromache koja se nije pojavila ni na jednom eventu te držala u tajnosti šta sprema za nastup sve do polufinala nije mogla imati nikakvu povratnu informaciju od publike i generalno šire javnosti pa je i ispušila jbg. :censored:

Pošto se Luke Black nije nešto pokazao u ovim pomocijama, a već je 08.04.2023. godine, da li može da se otkaže njegovo učesšće i da Srbiju u Liverpulu predstavlja Amy Diamond sa legendarnom pesmom "It's my life"? Hvala, velika. :love:

Stanite u red, molim...The honest vocal coach ima koju da poruči, još 9 min:

Nije zadovoljna baš.....maybe grows on her... 🤭

Mozda ce nastupati zajedno na sceni sa Konstraktom. To je vec rekao u Izraelu ali sam shvatila kao salu. Ako je istina, koji bi to ikonicni momenat bio.

Attachments

• EE7C877D-12E5-4D2B-AAAB-DBE1604BC570.webp
    EE7C877D-12E5-4D2B-AAAB-DBE1604BC570.webp
    100.8 KB · Views: 14
Nije zadovoljna baš.....maybe grows on her... 🤭
patka-mnogo.gif

Back