rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Prvo i osnovno, Nemanja........ti nisi u poziciji da govoris nama da sta cemo mi da radimo kako bi ispunjavali tvoje zelje i prohteve. Ti si na forumu clan i pravila su ista ona koja vaze i za druge clanove. Dakle, ili ih postuj i ponasaj se kako prilici ili cemo svakako biti prisiljeni da reagujemo ukoliko bude potrebe. Sve je na tebi.

Nema potrebe da ti se brise profil (bar ne u ovom trenutku) - ako ti se ne cita forum, samo izadji/izloguj se i to je to.

Drugo, imao si ceo niz problematicnih poruka ali nije se momentalno reagovalo, medjutim neka granica ipak mora da postoji a ti si preterao poprilicno.

Situacija je vrlo jednostavna, ili postuj pravila i doprinosi raspravi na konstruktivan nacin i u sklopu aktuelne teme ili jednostavno nemoj pisati. Ako ti ne odgovaramo, slobodno predji na forum koji ti vise odgovara.

A za nasu dugovecnost i za buducnost foruma se ne sekiraj mnogo. Ima ko o tome brine a, hvala Bogu, staz nam je vec zavidan.

Pa vi stvarno niste normalni ako Bouvija, Morisona, Olivera Mandića etc, a kamoli Stajlsa nazivate feminiziranim, pa milioni žena se trenutno lože na Stajlsa , kao što su ranije na Bouvija, nema muževnijih muškaraca, to što su koketirali sa svojim androginim crtama i šminkali se, oblačili u haljine, nosili štikle, to ih ne čini feminiziranim, naprotiv, evo i Maneskin sa lakiranim noktima, je li i on feminiziran? A Morison ( tu stvarno moram da zalelečem od smeha), žene mogu da se "lože" ( kad već moram slengom) na homoseksualce, muškarce koji na sceni koketiraju sa svojom ženstvenošću, ali na feminizirane muškarce nikad. Nijedne zvezde nema koja je feminizirana, nijedne... To sa seksualnom orijentacijom nema veze već sa prostom činjenicom da muškarac mora da bude magnet za žene, neće ga učiniti ljubitelji fembojića muškog roda pop ili rok starom, a folku i da ne govorimo... Evo ima izuzetak - Mahmud, ali on generiše u sebi arapsku egzotiku, fenomenalan vokal, i mnogo više maskulinum efekta, blagu feminiziranost će primetiti samo pronicljivi posmatrači... No, kako - god, ne mogu da budem deo apsurdnih rasprava i crno - belog koncepta, nemam frontalan stav prema Luki, ne posmatram ga u negativnom kontekstu, samo mislim da ide u pogrešnom pravcu i da ga neko savetuje da to "pali" - ALI NE PALI!!!! Tačka. Vokalnog talenta nema, treba ga podržati u smislu da prikrije nedostatke na sceni. No, kao što rekoh, meni ne smeta, a na sceni mi se ne sviđa. Nisam ljubitelj fanatika niti rasprava lišenih zdravog razuma, suludih asocijacija neobuzdanih umova i upaljenih ganglija. Kao što rekoh, Luki držim fige, već ranije sam rekla da smatram da je to jedina pesma sa PZE koja je imala neki koncept za Evroviziju, ali ful paket nije. Ne znam kakav će biti na evrosceni u Liverpulu sa svom pratećom opremom, ali vidim kakav je na ovim besmislenim žurezama lokalnog tipa. 'Leba se na sceni najesti od pevanja neće, a produkcijom ili komponovanjem može da se bavi, to je očigledno... PS Majkl Džekson nije femica, nego momčić sa sindromom Petar Pana, sa večnom željom da ostane dečak, tu je i koren njegove pedofilije, topla preporuka za Leaving Neverland, odličan dokumentarac... Ljubac i nastavite da se glođete, zabavno je.

Bas volite da se skoncetrisete na moje poruke, dok su odredjeni forumasi zasticene pande....ja sam vas razumeo, onda razumite i vi mene...BRISANJE PROFILA MOMENTALNO! Sudubina Ukrajine je ekvivalencija vasem postojanju....tako da kako sejes, tako ces i da zanjes.Ja nisam imao problematicne poruke, moje poruke postaju potencijalno problematicne, kada dobijem agresivnu i vredjajucu poruku..ali dvostruki arsini....I JOS JEDAN DODADATAK. Jel to necete da mi izbrisete profil jer vodite racuna o broju forumasa, pa ne bi da takog jednog aktivnog forumasa, koji ima preko 1000 poruka napisanih, izbrisete? Posto vidim da vam ostali forumasi i ne pridaju neku paznju.

Rekao sam vec (dva puta) da nisi u poziciji da izdajes naredjenja. Profil ti necemo brisati, medjutim ako ispucas ovo malo kredita sto je ostalo, bices banovan, to svakako sledi kao krajnja opcija.

Ujedno, drugo javno upozorenje. Imas jos samo jedan kredit i budes li ga ispucao, bices trajno banovan iste sekunde.

Objasnite mi, ako je taj trajni ban, i trajno brisanje profila? Onda sa zadovoljstvom prihvatam, bicu pocastvovan.

Poslednje 2-3 stranice ove teme:

halucinaci-panik.gif

Objasnite mi, ako je taj trajni ban, i trajno brisanje profila? Onda sa zadovoljstvom prihvatam, bicu pocastvovan.

Ne, profil ce svakako biti ovde i ako budes banovan. Znaci, jos jedan samo kredit imas i budes li ponovo prekrsio pravila ili provocirao, svaka dalja diskusija je zavrsena.

@Nemanja97 Evo baš danas je tačno 15 godina otkako postoji OGAE forum (praktično slavimo jubilarni rođendan 🎂), a to je više nego dovoljno. Jesmo imali određeni period kada nismo bili onlajn usled gubitka stare baze i pokretanja novog foruma, ali tradicija okupljanja fanova Evrovizije na ovom mestu je nastavljena. Uvek je bilo i uvek će biti drugačijeg razmišljanja o određenim temama, ali ne treba prelaziti granice pristojnosti. Treba svima da bude jasno o kakvim diskusijama je reč na ovom forumu, otprilike kakva je baza fanova, i držati se konstruktivnih diskusija bez vređanja i provociranja. I profili se ne brišu, već ko ne želi ne mora više posećivati forum. Ni na jednom forumu ne postoji apsolutna sloboda da se piše bilo šta i na bilo koji način, pa to treba primiti k znanju. Ako neko nije u mogućnosti da se drži podalje od crvene linije, to je do njega (npr. pored tebe, tu je i korisnik mahinalno koji želi da piše baš sve što on hoće, makar to druge i uvredilo i bilo spam, što nije prihvatljivo na ovom mestu), onda se mora ili prolaziti kroz moderaciju poruka ili jednostavno naći drugo onlajn mesto koje će vam više odgovarati.​

Ove osobe koje ste upozoravali, cenzurisali, ili sta vec, njih ste mogli, mene ne. Zato zelim da odem odavde. Jos jednom cu reci, da vasa politika ce dovesti do unistenja ovog foruma. To se vec i vidi, a i vreme ce pokazati. :) Hajde, diksvalifikujte me.
Odlazi i napusti nase prisustvo. Putuj igumane. 🖐

Meni je sve ovo sa "mišolovkom" smešno nisam se upecao ni u šta samo nisam hteo da nastavim raspravu sa nekim ko jasno želi da nastavi tu raspravu i to mu pruža zadovoljstvo. Ako nekome toliko ne prija forum ne vidim zašto onda nastavlja da piše, uvek može da se izloguje. Kraj priče.

Pa vi ste krivi sto kad identifikujete trola i dalje nastavljate s njim da se objasnjavate. Ima ovde i sutacija kad neko nekog kao napada, a ovaj se kao brani da bi se napravila prica da se popale forumasi.

žene mogu da se "lože" ( kad već moram slengom) na homoseksualce, muškarce koji na sceni koketiraju sa svojom ženstvenošću, ali na feminizirane muškarce nikad.
Ti ćeš da određuješ ostalim ženama na šta možemo ili ne da se ložimo? 😆

Pa jedan pogled na komentare na YT ili na tviter bi bio dovoljan da vidiš da su Lukini fanovi pre svega žene! lol

to što su koketirali sa svojim androginim crtama i šminkali se, oblačili u haljine, nosili štikle, to ih ne čini feminiziranim
😆

Evo ima izuzetak - Mahmud, ali on generiše u sebi arapsku egzotiku,
blagu feminiziranost će primetiti samo pronicljivi posmatrači...
lol
Pa ne treba neka posebna pronicljivost 😆

U stvari mogu da pretpostavim.
Što tamniji, možda je po tebi manje "feminiziran" (bez obzira na neke pokrete rukom ili facijalne ekspresije), ne? 😆
(I Brazilci mačo seks bogovi, razume se?)

Mislim ko je tebi dao licencu da određuješ šta je blaga i prihvatljiva "androgena", a šta je neblaga feminiziranost?
Granica je tvoj lični ukus?

Je l' meriš uglomerom ženstveni pokret rukom?
(Recimo do 80° prihvatljiv, a 90° ne? lol)

Ili meriš broj ženstvenih pokreta rukom po satu?
(Recimo do 10 prihvatljiv, preko toga ne? lol)

Luka ima jednu posebnu auru umetnika i najpametnije osobe u sobi.
Glas koji rađa seksipil u atmosferi (v. Thorns).
Auru intelektualnog alfa mužjaka, sa neviđenom petljom da odbrusi primitivcima, kao i da peva i govori o bilo čemu (još od vremena kada je bio klinac).
Po toj petlji je više muško od svih hejtera zajedno.

Neko može da odreaguje na posebne aure, a neko na "arapsku egzotiku"...
I to je sve normalno, dok god ne određujemo drugima na šta žene "mogu da se lože" lol

Da nije pola 7 ujutro zgrabio bih kokice dok sam čitao ovo sve :D

Elem, slažem se sa Stefanom, baš prijatno iznenađenje da je Luka postao toliko propraćen od strane fandoma <3

Back