240. FSC - Collabs

Mozda je zabava ali je i obaveza, mozda je lako onima sto slusaju pesme jednom, ali ja hocu da solidan broj puta da poslusam, a za to treba odvojiti jedan sat dnevno (ako slusas samo svoje pf) i nemam uvek energije ni pre ni nakon posla, tako da ponekad je lepo odmoriti.

Pa i to zna da umori čoveka, zašto se to tretira kao dramaturgija?

Kakva dramaturgija, kao da se učestvuje na takmičenju za medalju, a ne zezanje gde treba da čujemo dobru muziku :LOL:
Ovo ti je izbor kao za ESC, kad posaljes pesmu sa kojom si sam zadovoljan ocekujes visok plasman, pa je dramaturgija sve veca 😉
Inace kad god posaljem nesto sa cim sam veoma zadovoljan i napalim se da ce mizda biti visok plasman, obicno tada lizem patos 🤣
Zato kod mene vise nema dramaturgije, posaljem to sto mi se svidja i pustim da sve ide svojim tokom, pa kako bude, bez vecih ocekivanja 🤭

Zato jer Pokahontas samo jednom posluša pjesme 🙏
Pa dobro, ja nekada poslusam jednom, a nekada i 10 puta, u zavisnosti koliko imam vremena, ali obicno mi je super osecaj, kada krenem da preslusavam pesme i na prvu mi se izdvoji ono sto je za glasove, pa onda slusam cesce to sto mi se izdvojilo kako bih raspodelio glasove, a desava se da neke pesme koje mi se ne svidjaju, vec u prvoj etapi eliminisem i vise ih ne pustam. Zasto bih mucio sebe da slusam nesto sto mi se ne dopada 😉

P.S. Izvinjavam se za dva uzastopna posta, ali jos uvek ne znam na ovom novom forumu kako se citira vise postova odjednom 🤭

Last edited by a moderator:
A to se apsolutno slazem 😅
Sta bi bio FSC bez toga 🤭

Spojila sam postove u jedan, a što se tiče citiranja više postova, ide se na opciju "quote" koja se nalazi sa desne strane u sredini, nakon toga skroluješ na prostora za novi post gde na levoj strani imaš opciju "insert quotes," klikneš to, zatim "quote messages." i tako za svaki post koji želiš da citiraš. Drugi način, koji je verovatno lakše primenjiv na telefonu/tabletu je opcija "reply" (skroz desno u postu).

Bukvalno ne želim FSC bez drame, nervnih slomova kad favoriti ispadnu u pf ili propadnu u finalu, optužbi da se na Slušamou nameštaju rezultati itd.

Jeste Filhy Tetsi Stole i ja i jedan user neindifikovani smo zasigurno namestili rezultate u finalu na slušamo i zato je Tetsi pobedio.

Da ne pričam o tome da smo na kraju ostali samo Filhy i ja, tad smo samo zacementirali naš master plan za varanje na fscu.

Mozda je zabava ali je i obaveza, mozda je lako onima sto slusaju pesme jednom, ali ja hocu da solidan broj puta da poslusam, a za to treba odvojiti jedan sat dnevno (ako slusas samo svoje pf) i nemam uvek energije ni pre ni nakon posla, tako da ponekad je lepo odmoriti.
fer, nemam ja ništa protiv, samo mi je zanimljivo kako se ljudi unesu, baš kao ESC.

Zato jer Pokahontas samo jednom posluša pjesme 🙏
mrzim te zato što si upravu:ROFLMAO:

mada pesme koje dobijaju bodove kod mene svakako budu poslušavane mnogo više puta. Tako da šta me ne uvati na prvu (bar najmanje) nažalost često izvisi za poene, mada tako je isto i na Evroviziji sa pesmama tako da mislim da je to fer.

Pesme koje na prvo ulaze u uho često bolje prođu nego masterpieceovi koje moraš više puta da čuješ kako bi ih stvarno cenio

Last edited by a moderator:
E pa moj masterpiece slušajte više puta. Kao Luk Bleka što slušate pa na silu zavolite. 😆

Ja svaku pesmu pustim 5-6 puta pre nego glasam. Dokaz je moja Last FM lista.

Drago mi je što sam konačno poslao ono što sam dosta puta planirao. Makar i lizao patos na ovom izdanju, zadovoljan sam što će ostati zabeleženo da sam ja tu pesmu slao.

Malo je reći da su pjesme šarolike, a poneke i vrlo "živopisne". Drugi dan prijava završavamo s 20 prijava.

Bolje da bude tema gde će organizator napraviti spisak pesama, vi kažete broj i šta ubodete to vam je :LOL:

Pa nekom pripadne čast da ga ovakvo savršenstvo predstavlja :giggle:

Back