Ti želiš samo večno spati?Vi se tu sprdate, ja stvarno ne mogu bez novih uverenja da spavam, a samo mi se spava.
Nekad čujem i večno srati, al kao kažem sebi ne nije nisu to ti glasovi koje čujem.Ti želiš samo večno spati?
Vi se tu sprdate, ja stvarno ne mogu bez novih uverenja da spavam, a samo mi se spava.
Bebi, volim te!Jesam zadovoljan, ovo je najbolja skalamerija što smo ikada imali u nastupima.
Lako ti je to da pricas kad se ne boris sa prokletom anksioznoscu.Kako si to nadrljao? Zaglavio si u bolnici? Izgubio posao? Šta god bilo preziveo si, a tvoje racune za struju i letovanje nece platiti ni jedan nas predstavnik pa makar bio i pobednik. A ni ti nisi kuca od slame da zli vuk moze da te oduva pa makar bilo u proleće, nakriticniji period za osetljive.
Izvini, profesionalna deformacija. Odgovori na pitanja koja sam ti postavila su se pokazala umirujucim, ali nije isto kad ih postavi terapeut na terapiji koga gledas oci u oci i kad ih procitas na zabavnom forumu od osobe kojoj ne znas ime. Prolece je najtezi period za depresivce i sve se tezi podnosi, ali ima i strucnjaka koji ti mogu pomoci da ne bude nepodnosljivo.Lako ti je to da pricas kad se ne boris sa prokletom anksioznoscu.
A ja im juce trazila story-je, nista nisu objavili. Nadam se da ce doci i njegovi aranzeri, na konferencu za stampu, Majed i decko iz Comanavago. A mogao bi i MilovanFurmaan, Vasa i Kolarić tokom prve probe sa RTS-ovog snimka:
View attachment 5854
Nadam se da će neko nekad uraditi i intervju sa njima, da malo opišu taj ceo kreativni proces od prvog Zooma...