rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Kamoli sreće, skakao bih od radosti da budemo peti opet! Ali ako ćemo realno u drugom polufinalu mi je jedino Austrija bolja od naše pesme, i ovde neka budemo (ajde kako neki kažu) 5. i dodajmo 3 ili 4 zemlje od direktnih finalista... pa postoji šansa da se uguramo u neki top 10 i eventualno na neku levu stranu tabele i to nam je max maksimuma...!

Pa sta au. Hurricane su imale oko 80 poena publike. Sad nema MKD i CG znaci oko 20 poena manje ali zato on ima vecu podrsku nego one i fanove izvan tradicionalnih zemalja pa je realno oko 100 poena.

Očekivano finalist Srbija i nastup je baš baš dobar. Pjesma je daleko od mog top 10 ali sretno Luka sretno Srbija

Nastup je bio odlican, meni nije smetalo toliko sto je bio tih, jer je ceo vajb pesme da trazi takvo pevanje. Onaj deo gde im vadi creva mi je jedan od omiljenih delovi nastupa ikada. Shvatio sam da volim ovu pesmu mnogo vise nego sto sam prvobitno mislio. Jos uvek ne znam sta se da ocekivati od finala ali nadam se top 10 ili sto blize.

Sad videh da CG nije učestvovala 2021 lol

Ok, znaci oko 110 poena publike za Luku maj prediksn.

luke-black-comforting-sudden-lights-after-they-nqed-i-love-v0-of5wuwrxrzya1.jpg

:cry:
A duše drage baltičke, baš mi je žao zbog njih što nisu prošli, mada smo to mogli i očekivati nažalost mjesecima unazad tako da su se predviđanja obistinila! :cry:
S druge strane, drago mi je što vidim koliko je Luka omiljen i lijepo prihvaćen među ostalim izvođačima (kao i pjesma) i sa skoro svima je ostvario neku vrstu kontakta bez obzira odakle dolaze i da li odgovaraju njegovom senzibilitetu ili ne, ispočetka mi je djelovao kao ne toliko društvena osoba koja ne može sa svakim biti u društvu ali sada me je razuvjerio.

Lepo bi bilo, medjutim, gde bi dobio eventualne bodove u televotingu? Da vidim: :hr: :si: :at: :ch: :fr: :de: :it: :se: :mt: kod ovih zemalja gotovo sigurno, mozda jos :ro: :cz: i to je to. Za ostale ne vidim da bi dobili poen.

Sad kad stave Srbiju da otvori finale

Predviđati neću ništa jer ću baš opušteno gledati finale, znam da 0 nećemo imati ukupno, vjerovatno nećemo biti zadnji ili predzadnji, tako da mi je svejedno šta da se desi, ali naravno da bih volio što bolje da se plasiramo

Mislim da nas nece staviti u prvih 5, tacnije nadam se da ce biti toliko fer s obzirom da nas vec drugu godinu zaredom u polufinalu stavljaju na statisticki najlosiju poziciju za prolazak. Doduse, mi smo sada toj poziciji dobrano popravili prosek (Balkanika, Konstra i sada Luka).

Back