rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Stvarno jeste glupo što se svaki intervju sa Lukom svodi na to, okej je da se spomene, ali nema potreba da se ponavlja, kao da je on kriv pa mora stalno da se ponavlja i pravda zašto učestvuje. Definitivno naš predstavnik sa najmanje sreće u svakom smislu.

16 Lithuania (4202)
46 Iceland (2108)
59 Finland (17039)
76 Estonia (1275)
194 Latvia (1215)

E da mi je ko rekao da će u ovim zemljama srpska pjesma biti na Spoti listi...
Ali bukvalno, lista k'o iz paralelnog univerzuma... :ROFLMAO:
Valjda zato što sama pjesma ima tu neku mračniju crtu a i ovaj tip elektronike ima prođu u tom baltičko-skandinavskom pojasu...
Od Litvanije smo i u OGAE glasanju dobili neke poene za divno čudo a vidim i dosta komentara iz te zemlje ispod Lukinih klipova, ako sad ne dobijemo bar poen od njihovog televotinga onda nećemo nikad lol, Konstrakta za malo pa je dobila bod koliko se sjećam a bila je još više zastupljena u skoro svim evropskim zemljama na toj muzičkoj platformi.

Što se tiče youtube-a, ovdje kod nas vidim da je Let 3 na prvom, Luka na drugom a Noa Kirel na 21. mjestu u trendingu.

Stvarno jeste glupo što se svaki intervju sa Lukom svodi na to, okej je da se spomene, ali nema potreba da se ponavlja, kao da je on kriv pa mora stalno da se ponavlja i pravda zašto učestvuje. Definitivno naš predstavnik sa najmanje sreće u svakom smislu.
Postavljaju njemu ta glupava pitanja umesto da postavljaju onima koje zaista treba pitati za to.
Ali moguce da im je to takodje fora, ona kao u fazonu idu na patetiku i sazaljenje, pa ce Luku vise ljudi da podrži zbog te situacije 🙄🤭

Luku su prošle godine prvo na Tik Toku cimali da se prijavi...

found-this-comment-on-luke-blacks-tiktok-v0-rzjko2u6lmya1.jpg

Nedelju dana kasnije je pomislio da se prijavi na Tviteru...

Svaka čast svima koji su ga cimali i podržali 🥰

Sad vi u krajnost odoste. Sve da je Filip Smaher predsravnik Srbije ne bi bili poslednji. Taj film se ne desava. 22. mozda, ali poslednji biti necemo.

Haha, ja svakako ocekujem bar top 15 🤭
Pratim malo sta govore i pisu i ovi strani mediji koji su u pressu i niko ne ocenjuje ovako lose kako predstavljaju kladionice, sve se vrti tu negde oko 15 mesta.
I dosta njih takodje navodi da u tom delu gde Srbija nastupa moze da se izdvoji jer je najoriginalnija, da bi cak neka pozicija kasnije tek mogla biti problematicna da je ostale pesme zasene.
Ali eto ostaje da vidimo, uskoro ☺️ Svakako tradicija ulaska u finale se nastavlja, tako da je dobro.

Ali sve mi se nekako cini kao da to namerno rade 🙄
Sva sreca pa se samo fanovi sugerisu tim kvotama, normalni gledalac i glasac ce bas da udje i prati sta pokazuju kladionice.
Opet sa druge strane, mozda nije lose dati neke novce na Srbiju i povecati svoj budzet 🤣

Ove neke zemlje drze od samego pocetka u top 10, a imam osecaj da ce lizati dno, tipa Britanija, Ukrajina, ne bi me iznenadilo i Norveska.

Upravo sam pročitao mangu Alita, po čijoj je filmskoj adaptaciji Luka radio nastup i mogu da kažem da je veoma dosledno preneo atmosferu stripa. Istina, Luku je najviše inspirisao vizuelni prikaz dela, ali može se reći da je i tematski pokrio sve bitnije ideje, poput odnosa tehnologije i čoveka, egzistencijalizma, urušavanja antiutopijskog sveta budućnosti. Tu je naravno i lotos, kao simbol rađanja novog sveta.

Došao je i taj dan. Sunčan i dobar je to znak. Bice ovo lep i radostan dan.
Srećno nam finale.
Srećno Luka.
Verujem da će se zahvaljujući tebi subota završiti ovako.

200.gif

Back