rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pojedini naši po portalima komentarišu kako je bio lošiji nego u polufinalu i da se još slabije čuo i da je reakcija publike dosta manja... Kako odmah krenu u misiju ko zapete puške!? 😮‍💨
Kakva god da je bila publika u dvorani, moje uši su čule da su veće ovacije dobili samo Finac i Francuskinja.

Zao mi je sto nismo bolje prosli na televotingu, ali jbg, ocigledno ljudi nisu shvatili pesmu i nije im se dopao paket. Svejedno, ja sam ponosan na Luku, bio je predivan predstavnik, odmeren, zanimljiv u intervjuima. Verujem da nije bilo lako nastupati u ovakvoj situaciji koja je zadesila nasu zemlju. Cestitke i timu na vizuelno odlicnom nastupu.

Zao mi je sto posle ovoga se vracamo u eru balkanskih balada.

Znaci da cak i od publike izvisimo toliko mi je van svake pameti.

I meni je jako žao, ali svaka čast na uloženom trudu. Što se mene tiče, dostojanstven predstavnik kao i svi naši do sada.

Iskreno strahujem za učešće sledeće godine, nakon ovog rezultata i haosa sa rukovodstvom RTS-a koje traje već duži period, ne bi me iznenadio takav ishod.

Ja mislim da bi trebalo da priznamo da je Luke bio loš i neubedljiv uživo i to je razlog zašto smo prošli ovako, nažalost.

Back