Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Interesantno zvuci , ali cekam celu. Prva verzija mi je bila odlicna, ali za potrebe esca malo praznjikava. Ovde mi mirise da su je "prepunili" svim i svacim, nadam se da gresim.

Kakva je ovo baladetina od Igora, ja ocekivala nesto slicno prosloj
Molim gospodjicu Saru bar 3sekunde ili bar Coby neki slucajni tizer da vidimo sta imamo tu 🤣

I ja sam očekivao bržu, možda i jeste samo je ovo uvod, bar se nadam da je tako..

Jelena Pajić izgleda večeras objavljuje svoju pesmu...

I Sara Jo objavi nešto kratko na instagramu "Hoće, hoće zabranjeno voće, hoće"...

Ako je ono dio Sarine pjesme, mogu slobodno reći da neće ona niđe.

Iskreno ni ne verujem da bi žiri dao Sari ko zna koliko poena, još na to i da kod publike ne bude prva ili druga...

Igorov tizer me najezio ❤ Nema sta, Dimitrov je stvarno bog otac.

Zanimljivo zvuci Sara, bome. I Igorov isjecak je dobar, podjetilo me na Tošeta nekako 🥺

Sad sam bas rekao Petru da me Sarin tizer podseca na pesmu Delirijum koju smo uvalili medju fejk isecke 2018. 😂

Sara Jo bukvalno Delirijum, bravo, Stole! :D

Angellina stvarno zvuči "overproduced". Da li je moguće da naše brze pesme ili zvuče kao digitron ili overproduced? :D Ali jedva čekam da čujem.

Sviđa mi se to malo od Sare, ali nije da se može naslutiti u kojem smjeru ide.

Sara

Talented, brilliant, incredible, amazing, show stopping, spectacular, never the same, totally unique, completely not ever been done before, unafraid to reference or not reference, put it in a blender, shit on it, vomit on it, eat it, give birth to it.

Status
Not open for further replies.
Back