Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Sad sam pogledao po drugi put Sarin nastup.

Mora vise da igra.

Previse je staticna iako nastup ima odlicnih momenata.

Chanel je jaca.

Da rezimiram utiske od druge večeri tj. od sinoć:
Definitivno ovo nije bila godina naklonjena muškim baladama, znajući da su i Dušan i Marko ispali kao i Boris i Igor preksinoć (doduše sa nešto boljim pjesmama nego ova dvojica), sa druge strane obje rok pjesme (iz svakog polufinala po jedna) prođoše iako su nam i Gift i Lift (lol) ponudili podrumarski rok.
Ivana i Jovana kao da su sa onom pjesmicom se bile prijavile na Beoviziju 2009. godine i nisu prošle konkurs, pa k'o veli daj da pokušamo im uvaliti sada jer možda je se sa RTS-a niko i ne sjeća, fina i pomalo nostalgična stvar jer podsjeća na stare Beovizije ali do bola zastarjela. Marija iz Frajli da vrati kostim i šešir svojoj imenjakinji iz Letonije koja je pobijedila 2002-e a pjesmu grupi Magazin sa kojom su trebali da nastupe na Splitskom festivalu prije 30-ak godina - u prevodu, kao pojava je toliko dated da boli! :LOL:
Nego, finalisti su mi više-manje očekivani izuzev Gifta i Sofronijevića (evo nisam pametan ko je za ono mogao glasati) te bih umjesto njih ubacio Vaska i Srđana Lazića npr.
Nije mi bilo toliko kriminalno veče kao što sam očekivao da ću se smoriti iako su preovladavali niskobudžetni nastupi i pjesme, nije me niko ni impresionirao niti razočarao jer skoro ni od koga nisam ni imao nikakva očekivanja, basic sve u svemu.
Tijana bi bukvalno letjela iz finala da je nastupila u prvom polufinalu pa je imala sreće, drago mi je da se Chegi plasirao (da smo pomenuta Letonija njih bi poslali, ma k'o stvoreni su za njihovu selekciju), Naiva je bila dobra ali trebala je imati jednog muškog plesača na sceni i da s njim izvede neku zavodljivu plesnu tačku a ne da se cijelu pjesmu prenemaže sjedeći na onom kauču ili šta je već.

Definitivno ovo nije bila godina naklonjena muškim baladama
Ispostavilo se na kraju da je Aca Lukas jedini solo muški izvođač u finalu. Da li će mu to pomoći da izbije u prvi plan? ;)

U finalu imamo čak 11 ženskih solo izvođača, 1 muškog solo, 4 muško-ženske grupe, 1 mušku grupu i 1 mešoviti duo.

Naše domaćinstvo je i sinoć skromno glasalo.
1 glas za micu Zoe, 1 za Saru i 1 za Gift.

Moram reci da mi je Zejna najveci grower u oba polufinala. Prelep nastup, sjajna interpretacija, nista ja tu ne bih dirao. Verujem da ce je ziri nagraditi i da ce biti u top 5 nakon njihovog glasanja.

Back