246. FSC - Zodiac!

Covek je oko 70% gradjen od vode. Zato postoji veliki uticaj planeta, gravitacijskih i ostalih kosmickih sila na nase telo, kao plima i oseka. Na osnovu matematickih, fizickih i astronomskih racunanja pretpostavljam da se moze doci i do naucnih objasnjenja astralnih uticaja na zivi svet na Zemlji. Konekcija definitivno postoji. 🤓

U vodi je magija, nisu naivni ovi iz zodijaka što su tom elementu pripisali tu simboliku.

Jao Bebi prestani vise da se pecas na ovog AI robota koji je programiran da zivcira.

Pa vidiš da me prati kud god da krenem.
Samo da ne završim kao Džon Lenon.
Bila sam u Central Parku gde je Lenon preminuo, ljudi se tamo u blizini skupljaju da se druze i pevaju pesme u cast umetnika. Kakva grozna usporedba, Bebi. Ccc... gde ti je dusa? 🥺

Da mi predjemo na konkretne teme, da li se ova FSC drzava stvarno zove Stojkoled? Nije Stojkolend? 🧐

Naziv ispravljen na Stojkolend. 👍

Stefan28, ja te podrzala da te ne kazne, a ti meni lobanju za pogresan naziv FSC-a. Hvala. 😘

S., brisi lobanju, budi fer. 🥺

Bebi, dzaba su nam drugari stihove nizali, ovo ode predaleko. Ispostuj ih bar malo.
Ajmo, mir, mir, niko nije kriv. Da zavrsimo ovu trakavicu od prepucavanja. 😘

U stvari je lobanja jer sam ja sve vreme mislio da je Stojkelend, kad ono Stojkolend 😭
Do pre 10-tak min. je stvarno pisalo u naslovu Stojkoled. Bolo mi oci vec par dana, pa da pitam da li je to ok.

Back