246. FSC - Zodiac!

Garant me sveska deli od 1. mesta na LU, 20 poena razlike, vreme je da nabavim jednu!
Čuo sam da tamo ima svašta ispisano i o nama kao ličnostima, mene zanimaju odlomci samo! Teaser neki ni to nismo videli!

Ja imam rokovnik, ne svesku, nisam dete u školi.

Girl No GIF

Nije nikad bila. Bilo je ja mislim želje za tim pa čak i priložene ideje ali te ideje nikada nisu postala stvarnost. Što je šteta. Ima mnogo dobrih pesama u tom žanru. ^^

Izvukao sam komentare za više od pola pesama, ali sam shvatio da kod većine ima ono ali. Zarad mira u kući, ipak brišem draft. 😅
Uh, zahvalan sam ti na tome. (y) Da se makar spasem čitanja još jednog u nizu negativnih komentara.

Ariana Grande Applause GIF by The Voice

Niall Horan - The Show - Definitivno su pojedinačno bolji nego grupa. 9+
Kemal Monteno - Nije htjela - EX-YU Evergrin. 10
Joel Santos - No Te Creas La Gran Cosa - Latino mid-tempo uvek može. 9
Dotter - No Room For Love - Doteka standarno na visini zadatka, top. 9+
ZIAN - Demon Inside - Pomalo uvrnuto, ali daje joj to neki šmek, ima potncijala. 8+
Mario Rosini - Sei la vita mia - Tipičan italijanski kvalitet. 9
Níkos Oikonomópoulos - Gia Kápoio Lógo - Grci me često ganu ovakvim baladama, tako je i sada. Baš, baš lepo. 9+
Shania Twain - Up! - Back to the childhood, predivno. 10
Bree Runway - Somebody Like You - Izuzetno zanimljiva kompozicija, duh 80-ih i moderan zvuk se našli negde na pola. Odličan izbor. 9+
Marko Škugor - Kap vode - Jao, meni ovo baš prija, i fino je i romantično i lepo. 8
OLLIE - Get High - @Marko, ti ste? Komentar ovde bi bio blago suvišan. 10
Jevetta Steele - Calling You - Kakva throwback-čina, ovo nisam očekivao, vrlo ste me iznenadili. 10
Zara Larsson - Can't Tame Her - Nisam baš privržen ovakvoj muzici, ali ovo me nenormalno radi. Bangerčina def, bravo. 10
Jonathan Roy - Keeping Me Alive - Kuku, ovo htedoh da šaljem relativno skoro, ali mi nije prošlo, bio zauzet. Naravno, vrhunska stvar. 10
Delta Goodrem - Keep Climbing - Jedna predivna evrovizijska balada. 9+

George Ezra - Paradise - Ma može ime naravno uvek, iako mi Budapest ostaje njegovo najbolje ostvarenje. 9

Bored Kanye West GIF

Skylar Grey - Final Warning - Lepo je, mada me malo baca u depru. 7
AIELLO - Fino all'alba (ti sento) - Ima finog ritma, ali me ne radi. 5
Cher Lloyd - One Drink Away - Onako, u njenom maniru, niš' spec. 6+
Empara Mi - WYGD - Pola ne razumem, nesam školovao. 6
Loredana Bertè - Figlia di... - Ovaj hrapavi vokal mi je u disbalansu sa pesmom. 6-
David Kushner - Daylight - Ovo je trebalo da mi bude top, ali nismo se povezali baš. 6+
Gianni Fiorellino - Tu si' 'a fine do' munno - Fino je, nedostaje mi neka jačina. 7
Winona Oak - She - Smor mi je, indiferentnost level max. 5
Dua Lipa - Physical - Jedna od podnošljivijih stvarčica dotične. 7
Izzy Bizu - White Tiger - Pomalo smor, ali ima hitičnosti, pa je vadi. 6+
Iggy Pop - Strung Out Johnny - Pa ajde može proći, iako mi ne prija baš. Nekada je to išlo lakše, sada ne. 5
Alexiane - A Million on My Soul - Utiska bez. Lep vokalčić, doduše. 5
Luca Hänni - Don't Think About Me - Jao, vidi bebicu malu. Ma kjut mi je skroz pesmica. 7

No No No GIF by MOODMAN

Ivana Boom Nikolić - Ispočetka - Obilazak u širokom luku. 1
Normani - Motivation - Dobra ste riba i tu stavljamo tačku. 3
Mayssa - TiTi - Ne mogu, ne. 2
Rosalia- Di mi nombre - (Pre)slabašno za hitmejkera poput nje. 2+
Jain - Makeba - Iritantno. 3
Aram MP3 - Alabalanica - Iritantno do zla Boga. 1
Minelli - Peligrosa - Jedna je Džej Lo. 3
KHAYAT - Osoka - Ne ide mi sa ovim miksom Arabije, dalekog istoka, orijenta i čega već sve ne. 3
Gjon's Tears - Silhouette - Ovom je svaka pesma reciklaža prethodne. 2
Vojko V - Mamacita - Kataklizma univerzuma. 1
Zoe Kida - Sunce - Cenim kvalitet i unikatnost, ali ne, not my cup of tea. 4
Ilma Karahmet - Ginem ponosno - Cenim vokal, ali me nije taklo, ni najmanje. 3

CHINCHILLA - Little Girl Gone - Čemu dranje? 2

Djole me pohvali samo kad sam u regresiji, kad sam moderan tu nema lepih reči. A suprotni tabor u suprotnoj situaciji isto.
Kome udovoljiti no samom sebi.

Bebice, kada bih mogao da biram, zauvek bih te zadržao u regresiji. ❤️

Jeste, pa da ližem patos svaki put, vratiću se u regresiju čim dođe pravo vreme za to. :ROFLMAO: 💕

Kada neko prokomentariše, na osnovu čega ta osoba dobije određenu reakciju? ..Jer je dobro/loše ocenio vašu pesmu, ili vaše favorite?

Back