Anhel
Ekspert
Meni si ti glavna ceo život forumski!Nemojte mene da pitate, Miloš je nadležan za to, ako on kaže da može, onda će se igrati.![]()
Ja te traumiram?Miloš me svako jutro traumira, ne mogu taj život pun teskobe!!!
Ja nisam popio, a opet, ukucao sam "Samanta Tina gif" i dobio sam:Oprostite, Bebika je malo popila pa sad ima napade manije.
Uveseljavaš me, al kad vidim da spašavaš vrtnog patuljka nekako mi žgaravica proradi posle svake jutarnje kafe!Ja te traumiram?Pa nisam ti ja Mala.
Ja izjutra poranim za posao pa natenane....
Ma ko je ova žena?!Znaci nocas sam otkrio GIF zivota, ovo cu koristiti za sve bukvalno, na*ebali ste..
![]()
![]()
Evo sad ga ti spasi posle ponoći i neće biti traumeee.Uveseljavaš me, al kad vidim da spašavaš vrtnog patuljka nekako mi žgaravica proradi posle svake jutarnje kafe!![]()
Pa sebi da presudim smrtno! Bolje da mi Anhel zakolje krv i šljokice!
Odgovor je bio u ovoj koverti, tako da nikad neces saznati...ne znam jel to ok kao osoba da budem.
Tebe ću da sanjam jer me proganjaš više nego Mala!Odgovor je bio u ovoj koverti, tako da nikad neces saznati...
![]()
Ne znam šta pričaš uvek je pola stvari van konteksta!!!Auu zatrpasmo listu, ja trazim listu sa zemljama za spasavanje:
![]()
Nemo' sad pred ponoc kad treba da spasavamo alpske i kavkaske zemlje...Možda odemo u zamrzivač na hlađenje![]()