Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Ne razumem kakva je sad to drama. Konstrakta je napravila pravu senzaciju svojim nastupom. Ljudima su se smucila i gola dupeta i tanko pevanje i naricanje u etno stilu. Bilo bi m idrago i da je Sara prosla, ali yar sad treba zaliti? Ovo je nesto originalno, ritmicno i svakako se bar ne blamiramo.

G E N I J A L N A
K O N S T R A K T A ❤️

Obe favoriti i iskreno nemam ni za čim da žalim. Ne znam kako će proći, ali mislim da bih istu bojazan imao i za Saru.

Ljubav za Saru, Angellinu, Anu i Zoe.

Odličan izbor i zaslužena pobeda, drago mi je da smo se jednom odlučili i za nešto alternativnije, ovo je jako dobro urađena pesma, u isto vreme i zabavno, i kvalitetno i i inteligentno. Moj glas je dobila i ona i Sara, s tim što bih večeras 12 ipak dao Konstrakti jer ja nisam baš zadovoljan Sarinim nastupom, meni je falio veči sklad između nastupa i kompozicije, malo mi je falilo energije više i za ovu pesmu koja gori kako zvuči mi je to delovalo isuviše statično, pogotovo Sara, a plesači su bili u drugom planu. Svejedno koja god da je pobedila bi bila odlična predstavnica, ali mislim da je ovo najrealnije.

Moram da pomenem da mi je Gramophoendzie imao baš super nastup, a najviše mi je skočila Zejnina pesma, uživo je razbila, najbolja interpretacija i najveća emocija.

EJ BRE
poslali luđakinju , na esc....

iidem odmah da se osvežim jednom snimkom ruskog bombardovanje ukrajisnkih fašista

A što se tiče žirija, ukidanje pod obavezno. Kako ih uopšte nije sramota da glasaju pod uslovima koje im daje RTS? Valjda ti kao član žirija moraš glasati po svom ukusu, a ne po tome ko je najbolji paket za ESC i da slušaš tuđa mišljenja. Niko me ne može ubediti da su ona trojica dali Sari i Konstrakti visoke poene svojevoljno... Toliko providno, sramota..
Ovo sam i ja primijetila, ali dobro isto je tako bilo i za Uraganke
Generalno mislim da je žiri dosta podložan glasanju ne po svojem ukusu

Zao mi je sto necemo videti kako bi Muskarcina prosla na ESC-u, ali skoro neki nas predstavnik nije imao ovoliku podrsku. Bar znamo da ce RTS imati rekordnu gledanost u maju. I da, ovo prolazi u finale glat. Samo mogu malo na nabilduju produkciju.

ODMAH DA SE NAPRAVI PETICIJA ZA RTS i da se opozove ova glupost
inače izlazimo na proteste sa ruskim zastavama :cool:

@Turbo_ESChaler

Happy Good Vibes GIF

Opet kažem drago mi je zbog Konstrakte, ali žiri je katastrofa.

Back