Pokahontas
Ekspert
Ne znam za starije, ali od ovih svežih "We Came as Romans - Black Hole" 

koliko je 240. FSC bio dobar jbt...Od pobedničkih Popular Monster odmah iza Hostage, a Black Hole mi je pesma godine i to je sve što imam da kažem o njoj.![]()
Neverovatno.Ne zaboravimo da je Hostage bila samo poen ispred moje In the shadows koja je bila moralni pobednik
#ustamojahvaliteme
Moguće da mi je to tvoja najbolja pjesma, ovako šta pamtim iz glaveNe zaboravimo da je Hostage bila samo poen ispred moje In the shadows koja je bila moralni pobednik
#ustamojahvaliteme
Jeste, izdanje koje nam je serviralo Stiekem, Black Hole i pesmu o kojoj se ne govori dovoljno:koliko je 240. FSC bio dobar jbt...
štae to?Koliko se sjećam Hostage se i nije nešto proslavila na reviji pobjednika
Swašta, pa specijalno izdanje nakraju godine gdje se natječu sve pobjedničke pjesmeštae to?
da kontam to, al nema ga ovde kad uđeš u FSC podtemu.Swašta, pa specijalno izdanje nakraju godine gdje se natječu sve pobjedničke pjesme
Moraš oštrije gledat, okreni drugu stranicu i na vrhu ti piše 11. SPECIJAL, organizirao Stoleda kontam to, al nema ga ovde kad uđeš u FSC podtemu.
uključio sam se sa početka godine, dakle 234.Pa Poky se priključio pred PZE ove godine čini mi se, tako da to ne pamti.
aaa taj sam video, al reko "Welcome to Stojkolend" pravio omaž sebiMoraš oštrije gledat, okreni drugu stranicu i na vrhu ti piše 11. SPECIJAL, organizirao Stole