Ljubav, navika, panika

Ja bolje da ne postavljam šta mi sve pišu na mrežama jer bi admini izbrisali. Ljudi su jako nekulturni i napaljeni, ali ponekad mi prija ta pažnja. :D

Inače, ne bih ni ja mogao da budem s nekim ko je mrtvo tele u krevetu, šta će mi to? Tako da sam i ja Bebdrolja u tom smislu. :D

Volim i ja nekada kada su ovako prosti i direktni. Mada umem i ja ko grom iz vedra neba svašta da napišem 😆

Sad kopam još da vidim ima li još ludih izjava. 😂

I deca moraju negde da se uče, a svi znamo da bez starca nema udarca. Zato prihvataj.
Najbolja se supa od stare koke i to je neko izjavio!!!

@Bebi

Daj da onda ja vidim tu app, možda mi zatreba sad za svetsko u Budapest.. 😂
Pošto ti pucaš na biznismena u Kemeru.. 🤩

Mene je više potreslo što je saznao za flašu pića :LOL:

Androga pre i posle flaše pića:

3327134_64654_ls.jpg

Božeeeee javio mi se sad ovaj bivši što sam okačio post, ko mi je sad bacio kletvu?!?!? Pa ja se s tom osobom nisam čuo od 2018.!
Škorpija je to možda je osetio da ga ogovaram!!!
Roknuću se!!!

Božeeeee javio mi se sad ovaj bivši što sam okačio post, ko mi je sad bacio kletvu?!?!? Pa ja se s tom osobom nisam čuo od 2018.!
Škorpija je to možda je osetio da ga ogovaram!!!
Roknuću se!!!
Good-Afternoon-GIF-5.gif

jel ti poštar kuc, kuc,, kucao dva puta?

Ne znam da li vas nervira i odbija ali mene baš, to mi je žešći turn off kada se sa nekim čujete i taj neko vam sporo odgovara na poruke tipa prođe pola / ceo dan. Ja izgubim volju da pišem bilo šta. I kod prijatelja me to nervira ali iskreno ne obraćam toliko pažnju ako su nevažni razgovori. Mrzim kada je neki dogovor u pitanju i ta osoba me kulira a recimo ubacuje storije itd. I ja nekada kada ne stignem ne odgovaram ali relativno sam brz pogotovo kada se sa nekim aktivno čujem.. ali kad moram momcima da izvlačim reči iz usta ili da ih čekam pola dana za odgovor.. Toliko izgubim interesovanje da je to neverovatno.

Back