247. FSC - Eurovision Language Diversity

Joj ovo je neverovatno... Bebi... Upravo kucam taj link... Hteo sam da je šaljem na tvoj Sexual Tension ali sam se plašio da ne pomisliš da se sprdam.

ali feat. Mile Bas. :ROFLMAO:

Mene zanima koji je bio koncept tog Sexual Tension FSC-a? I kad će opet??

I na ovom izdanju imamo jednu ultra sexualnu koja je i moj guilty pleasure.

Mene zanima koji je bio koncept tog Sexual Tension FSC-a? I kad će opet??
Ne bih da se recikliram s temama, ako neko želi da preuzme koncept neka se jave za ugovor na crno. 😂

Joj ovo je neverovatno... Bebi... Upravo kucam taj link... Hteo sam da je šaljem na tvoj Sexual Tension ali sam se plašio da ne pomisliš da se sprdam.

ali feat. Mile Bas. :ROFLMAO:
Sakrićemo suze svoje. 🤣 kroz šapat.

... ne mora niko da zna... da moje srce za tobom pati.. Da li bi odgovarala temi, šta misliš?

A pitaš @Stefan28 za koncept, oprost za gutanje konteksta pitanja. 🤣
Pa u suštini sve što u pesmi sadrži neku seks temu, mora malo pesma na ivici tenzije samo što ne pukne, al može i kad pukne pa se baš raspršti.

Moji? Molim te, ja ne znam da pravim banere. Nađem slike na netu i upišem tekst. 😂
Ne to je bilo genijalno, tako artsy. Sa voćem i sexualnim asocijacijama. Eto kako sex može da se predstavi a da ne bude vulgarno kao kod Karleuše. :sick:

@Petar Ispucali smo sve... ali naći će se nešto. Neće biti "brzo je prošlo" nego "ovo još traje?" :ROFLMAO:

Ne to je bilo genijalno, tako artsy. Sa voćem i sexualnim asocijacijama. Eto kako sex može da se predstavi a da ne bude vulgarno kao kod Karleuše. :sick:
Imamo stila, ako nemamo produkcijske veštine. 🕊️🙏

Back