FSC Šampionat: 2009 - 2020

Koji sistem glasanja bi trebalo primeniti u finalu?

• Evrovizijski sistem glasanja (1-8, 10 i 12 poena)

Votes: 14 60.9%
  • Sistem glasanja kao u Drugoj šansi

Votes: 9 39.1%

• Total voters
    23
  • Poll closed .
Očekivao sam da kod zelenog bude izabrano nešto malo autentičnije (zelenastije), zato je i išao samo poen za Coldplay.
Djoletovoj pobedničkoj dao sam 3p, volim taj duet.

Moram da se osvrsnem na rezultate, bas ste me sabotirali. Inace pjesme sam birao tako da sam izabrao prvih 5 kojih se sjetim. Inače, Coldplay je bio nas prvi predstavnik. Umjesto njega trebao je ici Nightwish ili Linkin Park, al jbg kasno sam ih se sjetio.
Trebao si NW poslati, koje pesme su bile u opticaju?

Glasala. Niko ima za nijansu jace pesme, slicne mom senzibilitetu, i pesmu no.1.
Vax'ildan takodje ima kvalitetne pesme, neznije, vrlo lep izbor.
Odlican posao! 😉

Kod Đoleta su rezultati katastrofa! :eek: Bio sam ubeđen da će Luiza bez problema da pokida.
Kod Zelenog već možemo da razgovaramo. ;)

Kod Djoleta89 uopste nisam zadovoljan. Ubedljiv favorit mi je bila pesma "Tears". Odlicna je. Ovaj duet je onako. 0p 5. mesto
Kod zelenog je za nijansu bolje. Ubedljiv favorit mi je bila Manntra. Coldplay je ok. 3p

Kod Nika peticu dobilo jedno od mojih najvećih FSC otkrića. Kod Vaxa isto nije bilo dileme kome ide 5️⃣

Ova runda mi je nekako podjednako kod obojice.
Uzbuđenje raste,sutra je moja runda 9 i ne znam Endrega ko je bio prije .
S obzirom da sam ja čovjek u godinama i osjetljiv,nemojte mi pjesme kritikovati, moliću lepo :ROFLMAO: . Samo glasajte ko da se ništa desilo nije. Pola od njih nije finala ni vidjelo .Hvala na razumijevanju.Ljubim vas pesmama

Žao mi je što nemam vremena da ispratim priredbu u realnom vremenu, ali sam stigao da preslušam pesme i glasam. Žao mi zbog Derrmotta.. ali i pobednička dobra. E stvarno kod Nika kad ti se pesme toliko sviđaju pa moraš baš da ih poslušaš više puta i prelomiš. (y) Jao Vax i ja smo debitovali na istom izadnju. I kod njega su mi se dve pesme borile za najveći broj poena.

Last edited:
Jao kad se moje pesme budu predstavljale. Zemljo otvori se.

Niko je poslao pesme po mom ukusu i kod njega mi je bilo baš teško da se odlučim kome idu poeni. Baš sam uživao dok sam opet preslušavao pesme ali je i muka kad ne znaš kako da raspodeliš poene :D.

Kod Vaxa je izbor potpuno drugačiji nego li kod Nika. Ja uglavnom i volim to što Vax šalje pa i ovog puta je bilo tako!

Bravo momci za izbor pesama!

Ovo mi je čudno putovanje bilo kod obojice. Glasove sam poslao još juče, u svom specijalnom izdanju.

Dok traje moj krug, jedan honorable mention za pesmu koja mi je bila 6. odabir, bas sam hteo da je posaljem ovde ali je jedna morala biti odbacena.

Back