247. FSC - Eurovision Language Diversity

FSC gori, a Mrm se češlja:

HYIM.gif

Nista nije problem da se odjednom nije napravila tolika polemika, kao da se dogodilo ne znam ni ja sta… Ok, Marko je lepo postavio pitanje o tome i cekao je odgovor od organizatora, ali naravno morao je tu da se ubaci jos koji komentator… I ovo komentarisanje ko je napravio gresku i svaljivanje sada na moderatora je bez veze…

@Marko

Ja pretpostavljam da je Vama Gdja ili Gdjica ne znam vise sta je, Karlita Takita sugerisala danas pred probu da napravite ovaj haos oko predstavnika Ukrajine! 😱

@Marko

Ja pretpostavljam da je Vama Gdja ili Gdjica ne znam vise sta je, Karlita Takita sugerisala danas pred probu da napravite ovaj haos oko predstavnika Ukrajine! 😱
Pa naravno, gospođa Takita bolje od bilo koga zna da kad ne možeš na sebe skrenuti pažnju svojom pjesmom, moraš skandalima 😜

• Love
Reactions: Mrm
Dakle Micky hoće da kaže da je okej što je Marko ukazao na problem, ali nije okej što su ostali počeli da komentarišu to? 😂

Micky, probaj da igraš Tetris, tamo uglavnom nema komentara.
tetris GIF

Pa naravno, gospođa Takita bolje od bilo koga zna da kad ne možeš na sebe skrenuti pažnju svojom pjesmom, moraš skandalima 😜
Dobro.
Mi odosmo na žurku ipak.

Ju, evo ga "Bebe" je stigao! Čeka nas u taksiju!

22347014_yB0u4.jpeg

Ćaoooos!

Dakle Micky hoće da kaže da je okej što je Marko ukazao na problem, ali nije okej što su ostali počeli da komentarišu to? 😂

Micky, probaj da igraš Tetris, tamo uglavnom nema komentara.
tetris GIF
Mnogo ti je duhovit komentar, evo umiarem od smeha.
I da, ako cemo iskreno, smeta mi sto si ti mirodjija u svakoj corbi, najpametnija i najmudrija, mozda i jesi, ali u svojoj glavi, raduj se povodom toga.

Inace, nemam nameru da se raspravljam sa tobom, ocigledno je da si smorio polovinu ljudi na forumu.

Obavestavam vas takodje da se povlacim sa ovog izdanja FSC-a. Na Boxy-u ostaje da li ce da objavi sta sam poslao ili ne.

Igrajte se dobro! 👋🏻

Super što je Micky toliko fokusiran na moje komentare, a još 10 forumaša komentarisalo i složilo se da je pravilo prekršeno.

Ćao, Micky. 👍🏼

Bozee, sta je Sneska sve propustila, a samo je otisla na veceru na koju su je pozvala neka galantna gospoda.
Boxy, sve pohvale za priredbu, izgleda fenomenalno. A ovo pozurivanje mi je stvarno no comment. Gram razumevanja u nekima ne postoji.

Iskreno, meni je sve postalo smjesno kad ste dsq Manntru. Ono sa olujom '95 veze nema ili sa bilo kojim ratom u novijoj (od 1916 pa nadalje) povijesti. Dečki su iz Umaga, Umag je u Istri, Istra je na samom zapadu RH, ako ste ikad bili u Istri shvatili ste da je to drzava za sebe, unutar drzave Hrvatske.

Upravo iz tog razloga, kao čelnik KčKo neću ništa da komentiram u vezi mogućih izmjena. Ipak zelim ostat rekorder po broju zamjena na jednkm fsc-u, tkddddd

Back