Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Inače nevezano sad ovo oko Breskvice iskreno ne znam zašto je uopšte Marija Šerifović bila sa Uragankama u Roterdamu. Mislim razumijem kao podrška i to, ali ona mi je tu nekako bila totalno nepotrebna.
Pa isla je o svom trosku, tako da svojevoljno.

Toj babi se Evropa davnih dana divila, loša ti fora.
Najvise koncerata odrzanih u velikoj Olimpiji, nijedan umetnik to nije uradio. Veliki Salvador Dali je klecao ispod nje i divio se njenoj lepoti. Ne znam odakle ti da se ja sprdam sa velikom Divom,a to sto je sada baba to je cinjenica, i voleo bih takvu zenu videti na nacionalnom izboru.

Govorio si o njoj u kontekstu godina, a ne dostignuća/slave. Žena uopšte nije u tom filmu. Uostalom, pre par godina smo na Beoviziji gledali Nedu Ukraden, tada na pragu sedamdesete.

Ja bih voleo da vidim Saru, Teyu i Baloša za sledeću godinu. Nekako stičem utisak da se na izvođače vrši pritisak da moraju da se prijavljuju sa nekim numeretinama i mnogi nemaju hrabrosti da se prijave zbog straha od gubitka. S druge strane prijavljuju se podrumare koje bi se promovisale. Teodora, Edita i Tea su imale neodređene odgovore što se PZE tiče ali više e odričan stav , tačnije najviše Edita. Mislim da bi sve tri pokidale u svom domenu. Naravno da dodam i Micy P. Otprilike to je moja lista želja za PZE.
Edit:
1. Sara Jo
2. Teya
3. Edita
4. Teodora
5. Milica Pavlović
6. Džordži
7. Baloš
8. Tea Tairović
Meni je Milica Pavlović najveća želja za Evroviziju, a od muških volio bih kada bi se neko malo stariji prijavio ko je prije baš popularan bio kao Relja ili Nikola Rokvić.

Na osnovu čega da mislimo?😅
Na evroviziji nije bitno da li si popularan ili ne, čak i sâma pobeda na evroviziji ne donosi slavu i popularnost.
Znam neke Breskvičine pesme ali je ne slušam (🤔😵‍💫), o njoj i njenom životu ne znam ništa i ne zanima me, a ako dođe na PZE sa najboljom pesmom i paketom svakako ću navijati za nju, isto tako i na evroviziji.
draco ti si postao forumski glas razuma

za to ti svaka čast 👏👏👏

Hajp oko Uraganki je vise bio baziran na nastupu. Za Loco loco se nije nesto preterano marilo do nastupa. Kod Breskvice mogu da vidim ili stalno isti hajp ili obrnuta situacija u odnosu na Uraganke.

Meni je Milica Pavlović najveća želja za Evroviziju, a od muških volio bih kada bi se neko malo stariji prijavio ko je prije baš popularan bio kao Relja ili Nikola Rokvić.
Koga bi voleo da vidiš da predstavlja BIH u nekoj budućnosti? Meni je negde jedina opcija Džejla iako mi je na sceni kuvana noga, ima lep glas i pleni lepotom. Sa nekom pop baladom bi pokidala

Status
Not open for further replies.
Back