ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Island vidim sve neke ocaj pesme ima. Zadnja dva predstavnika su im bas bila originalna sad neki smorovi.

Ma ispala bi ta Naiva, posebno ako bi onako izgledala 😅 Al glas joj je zanimljiv
Ne lupetaj.

Ja ne živim ni u kakvom uverenju što se Srbije tiče, ne želim da razmišljam o plasmanu ove godine, samo uživam u hajpu.

Jermenija klizi niz kladionicu, mučeni. Vazda pesmu na pogrešno takmičenje šalju.

Za prvo pf ostale još 4 zemlje da predstave/izaberu pjesme,za drugo samo 2.

Srbija ako uspe da pokrene meme power na nivou Evrope kao sto smo kod nas moze i do top 3 lol

Meme power je nepobediv. Znaci ako nakon pf vidimo decu sirom Evrope kao se mlate ispred lavora spremite se za history making hahha

Meni su oba polufinala podjednako užas jer nisam oduševljen ovom godinom.

Nisam odusevljen - najveci eufemizam ikada hahah

Bice na nivou drugog polufinala PZE lol

Čuješ Španija da pobijedi, a nije mogla dobiti televote ni u svojoj zemlji, a ni žiri internacionalni.

Za sad realna konkurencija Italija za pobjednika, Poljska možda ako sve bude izgledalo top na sceni, Ukrajina ako se baš izdivlja (ali ih opet nikako ne vidim kao pobjednike)

Mislim da će top 5 na tvt biti:

-Italija
-Norveška
-Francuska
-Poljska
-Ukrajina

Ma ti rezultati na nacionalnim izborima veze s mozgom nemaju kad se poredi sa ESC. Pa Bilal pokidao na tvt u Francuskoj i šta mu to značilo na ESC? Ništa.

Pa meni najizgkednije i deluje dupla pobeda Italije, iako se tako nesto dugo nije desilo ali eto.

Mahmud je velika zvezda, pesme je lepa, konkurencija slaba. Biće visoko i kod zirija i kod publike sto se za ostale potencijalne pobednike ne moze reci. Sem mozda Ukrajine 😭😭😭

Pa je li vi stvarno mislite da će pjesma poput SloMo dobiti esc? Makar u skorijoj budućnosti?:LOL:

U ovom trenutku Italija dobija televote (što nije teško za njih:LOL:), ali ne znam koliko će biti kod žirija, valjda top 5.

S obzirom da je Zelenski sad odjednom spreman da odustane od NATO i prizna Krim, vrv će biti gotovo do maja.

Ma kod zirija ce jako visoko, ziri cesto glasa za neko jako ime, kao za Zeljla sto su 2012. godine a Mahmud je mnogo veća zverka postao.

Ma ti rezultati na nacionalnim izborima veze s mozgom nemaju kad se poredi sa ESC. Pa Bilal pokidao na tvt u Francuskoj i šta mu to značilo na ESC? Ništa.
Ali u obrnutoj situaciji može značiti. Ako nisi dobio u svojoj zemlji nešto puno kako očekivati od Europe. Nije ni ta publika u matičnoj zemlji pala s Marsa što bi nikma rekao haha

Ma kod zirija ce jako visoko, ziri cesto glasa za neko jako ime, kao za Zeljla sto su 2012. godine a Mahmud je mnogo veća zverka postao.
Pa dobro, moguce top5, ali nzm kako ce se poklopiti rezutati pa da pobijede (iako kazem trenutno najizgledniji pobjednik)

Back