250. FSC - It's a party time

Evo taman ste se ispucali za sve pare sa offtopicom, sad nakon ove teme se može spustiti gas.

A komisija tročlana ? 😂

Moram ponovo da izbrojim, ali čini mi se da ste 7 imali. Mada evo, videćete i sami uskoro.
Anhel 1.

Annalisa - Mon Amour sa 175 poena i Stole, drugo mesto za Ofru Hazu i cinquea, dok su na trećem mestu grandson i Pokahontas

Još jednom izvinite svi, ni sama nisam očekivala ovakav razvoj događaja:rolleyes::D
Excel dokument je u prvom postu teme.

milica-pavlovi%C4%87-milica.gif

Očekivani pobednik skroz. Meni se nije toliko dopala da bi dobila bodove ali većini očigledno jeste.

Čestitke Stole.

Rekoh ja lepo da mi je više organizacija presedalo zbog mojih problema sa tehničkim stvarima, nego što su se dešavali neki skandali. Inače naknadno sam shvatila da mi je ipak ovo bila 9. ukupno, a ne 7. kako sam mislila i da je bilo drugo izdanje koje je propratio neki nemili događaj u svetu (na 123. sa pesmama na francuskom, teroristički napad u Parizu čini mi se da je bio, a ovo sukob u Izraelu).

Ostalo stavljam kada mi se vrati net, između ostalog videću da postavim i to što sam pripremila, ponovo kažem, nije ništa posebno u odnosu na to kako pojedinci ovde barataju grafikom, ali čisto da ne bude za uzalud.

Čestitke Stoletu.

Back