Jelena Karleuša

Ironija života je da je mi se svideo Karleušin izgled u emisiji, a političke teme ne pratim pa neću odgledati šta je pričala.

Ja ne mogu da slusam Vucicevica, ali ne znam, nekako mi je gust slusati Karleusu sa jedne strane dok prica... Zna uzasno da pretera, a opet... Ne znam. 🤣🤣🤣

My03OTgzLmpwZWc.jpeg

Zauvek omiljena Karleusina fotka i Karleusin period. Tu je stvarno briljirala. Neposredno pred razvod od Bojana, ali 2005. je stvarno bila njena godina.

Jao i taj ljigava Ivan Ivanovic koliko mi se gadi, znaci on bukvalno ne moze a da ne spomene Karleusu.

• Like
Reactions: FFM
Ovo je sad već malo preterivanje. Postoji ovaj intervju negde na Youtube i izgleda sasvim ok. Očigledno svesno korišćen neki filter za video snimke.

Ivanović mi je bio OK dok je bio samostalan i dok se sprdao sa kim god je hteo. Sada mi je bezveze jer pljuje samo one koje sme. Od kad je prešao na Novu tu istu Karleušu nije ni pominjao dok je bila "opoziciona". Tako da, toliko o tome.

Razlika između ove slike i onog videa je nekih 20 godina. Razumem hejt, ali stvarno to je suludo porediti. Ovde je i starost i botoks i ko zna šta još odradio svoje.

Što se videa tiče, učinilo mi se da je autentičan, ali ne isključujem mogućnost da je provlačen kroz filtere. (y)

Razlika između ove slike i onog videa je nekih 20 godina. Razumem hejt, ali stvarno to je suludo porediti. Ovde je i starost i botoks i ko zna šta još odradio svoje.
Ja nisam ni bio jos rodjen iz tog perioda kad je pevala "Ko ovu dramu rezira". Ali da, botoks je ucinio svoje.

Meni je možda bila ružnija iz perioda pre ovog videa, gde već ima pumpana usta, kada je stavljala karmin gotovo do nosa, u vreme pesme Ogledalce.
Ta šminka je izgledala ok samo izdaleka, čim bi je zumirali to je bilo tužno...

Jeste onaj video provucen kroz filtere, totalno su joj izoblicili nos i lice, dodali joj staracke bore a tu fazon ima 18 godina.
Evo videa iz te emisije, meni je bas bila slatka ovde

Evo originalnog snimka, strašno šta sve rade sa tim filterima.

Ne verujem da baš ima 18.
To joj je druga faza, kad je već napumpala usta, pre toga je faza farbanja kože ispod nosa karminom lol

Mene "impresioniraju" ti filteri. Nisam znao da neko može ovako da se "poružni", negde sam bio sam znao da to može sa fotkom a ne i sa snimkom. Imao sam neprijatna iskustva sa upoznavanjem ljudi koji su se ulepšavali, i u prirodi nisu ličili na sebe. Prosto da se čovek zapita kuda to sve vodi, bolesnom samoljublju i obitavanju u virtuelnom svetu gde su svi onakvi kakvi bi želeli da budu. Tužno. :(

Back