252. FSC - Amerovizija

U vrlo čudnom gasu sam ovih dana, pa sam takvu pesmu i poslao. :ROFLMAO: Verovatno flop, ali briga me. :D

Da li su procureli voditelji polufinala?!?

giphy.gif

IMG_4462.webp

Opušteno ste mi maznuli pesmu, to očekivao nisam. :LOL: Poslao zamenu.

Djole jednom reši da bude gaser i vi mu maznete pesmu. 🤣

Kako stoje Ameri generalno u vašoj istoriji učešća, nevezano za prethodne dve Amerovizije?

Moj Excel kaže da sam Amere slao "samo" 25 puta, a očekivao sam da je taj broj veći. Ove godine su to bili Blame My Youth, MILCK i Camylio, a prošle samo Kulick.

3.jpg

Današnji dan započinjemo sa lošim vestima

Naime, Aca Ilić potrošio je pola budžeta organizacije u kazinu u Las Vegasu prilikom jučerašnjeg pijanstva, a takođe je izgubio i dokumenta, zbog čega je prinuđen da se vrati doma i ostavi svoju ženu Bilju samostalno da vodi organizaciju.

Mislim da sam od izvođača iz SAD-a slao samo Skillet (dva puta) i Palaye Royale. Za 99 učešća na FSC-u to je prilično malo.

Videćemo ko je bio lopov na kraju, ali sumnjam na dvojicu forumaša. :unsure:

Zamenska prošla, zadovoljan sam, ali ne očekujem ništa. :D

Morao bih da brojim, oko 240 učešća imam, verovatno su dobar broj Ameri.

@Bebi Kad bih rekao, odao bih i pesmu i forumaša, verovatno. :D

Evo formule koju sam koristio da ne brojite ručno:
Code:
=COUNTIF(E2:E164; "*SAD*")

E:E mi je opseg ćelija u kojima upisujem države odakle su izvođači, a "*SAD*" broji ćelije u kojima je upisano da su iz SAD.

Kod mene je ovako:

223. FSC - Welcome Back | Bad Omens - Death Of Peace Of Mind | 🥇 | 177p
225. FSC - VS | Grant Knoche - Custom Hell | NQ 12. | 55p
231. FSC - Rock N Roll Never Dies | I Prevail - Hurricane | 13. | 95p
237. FSC - Women's Day | DeathbyRomy - Day I Die | NQ 11. | 50p
240. FSC - Colabs | We Came As Romans feat. Celeb Shomo - Black Hole | 7. | 127p
243. FSC - Molim Te Budi Bebi! | Falling In Reverse - Popular Monster | 🥇 | 202p
244. FSC - | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu! | JVKE - Golden Hour | 20. | 56p
245. FSC - Can't Stop The Feeling! | PVRIS - Death Of Me | 9. | 117p

Za 28 učešća Amerikance sam slao 8 puta.

Ja sam izvođača iz SAD slao gomilu, pogotovo tamo od 2009 - 2013. jer sam ih otprilike najviše slušao tad i uglavnom prolazio loše jer komercijala dugo nije bila voljena na forumu 😂

Kod mene je ovako:

223. FSC - Welcome Back | Bad Omens - Death Of Peace Of Mind | 🥇 | 177p
225. FSC - VS | Grant Knoche - Custom Hell | NQ 12. | 55p
231. FSC - Rock N Roll Never Dies | I Prevail - Hurricane | 13. | 95p
237. FSC - Women's Day | DeathbyRomy - Day I Die | NQ 11. | 50p
240. FSC - Colabs | We Came As Romans feat. Celeb Shomo - Black Hole | 7. | 127p
243. FSC - Molim Te Budi Bebi! | Falling In Reverse - Popular Monster | 🥇 | 202p
244. FSC - | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu! | JVKE - Golden Hour | 20. | 56p
245. FSC - Can't Stop The Feeling! | PVRIS - Death Of Me | 9. | 117p

Za 28 učešća Amerikance sam slao 8 puta.
Black Hole će mi biti najstrimovanija pesma ove godine. Dobiće nagradicu na kraju sezone. :D

Black Hole će mi biti najstrimovanija pesma ove godine. Dobiće nagradicu na kraju sezone. :D
I meni jedna od omiljenih pesama koje sam slao, možda ću je poslati na drugu šansu, videćemo xD

Ni mi još uvek nismo razmišljali o Andra chansen zbog drame unutar javnog servisa, ali kako stvari stoje najverovatnije ćemo ponovo vrckati uz ž šerše tro luaan

Back