Evo i ja sam pokušavao da joj postavim pitanje. Prećutkuje, a sutra kada bude trebalo da se glasa očekivaće podrškuZorja trenutno snima lajv na Tiktoku i ima hiljadu pitanja za PZE i na jedno nije odgovorila, između ostalog ni na moje. Inače dve takmičarke iz IDJ show-a idu kod nje na časove pevanja: Sara i Sanja. Znači Zorja je definitivno pod znakom pitanja za PZE.
Znaci stvarno je bila ozbiljna kad je rekla da treba mladje generacije da se prijave na PZE
![]()
Ovo i ja mislimDa se nije prijavila rekla bi da se nije prijavila ne bi pustila ljude da je smaraju. Nesto se sprema.
Pa ona je i za srpski evrovizijski portal izjavila kako je kao 99% spremna, a ne zna kada će biti i taj jedan posto spremna. Možda se prijavila možda nije, možda je odustala kad je vidjela da je Breskvica poslala pjesmu.Zorja trenutno snima lajv na Tiktoku i ima hiljadu pitanja za PZE i na jedno nije odgovorila, između ostalog ni na moje. Inače dve takmičarke iz IDJ show-a idu kod nje na časove pevanja: Sara i Sanja. Znači Zorja je definitivno pod znakom pitanja za PZE.
Zorja trenutno snima lajv na Tiktoku i ima hiljadu pitanja za PZE i na jedno nije odgovorila, između ostalog ni na moje. Inače dve takmičarke iz IDJ show-a idu kod nje na časove pevanja: Sara i Sanja. Znači Zorja je definitivno pod znakom pitanja za PZE.
A Zorja je tako matora da ne bi da se oseća najstarije.Znaci stvarno je bila ozbiljna kad je rekla da treba mladje generacije da se prijave na PZE
![]()
Vokalno ima, ali nema pare da plati pesmu, a onaj njen muž koji živi u Nemačkoj i studira neku klasičnu muziku sigurno neće napraviti ništa drugačije od "etno-balade", nažalost. Zorja nema keša ni za koreografiju. Radio joj isto neki tamo rođak...Voleo bih Zorju da vidim, ali ne sa klasičnom etno-baladom, već sa nekom dobrom kombinacijom modernog i etno zvuka. Mislim da ona ima kapacitet da iznese tako nešto, vokalno zaista kida.
Pa za Vendi novac nikada nije bio prioritet, već ljudske duše.Sećam se kad je u nekom tabloidu izašao spisak pevača rangiranih prema ugovorenim honorarima za Novu godinu od najplaćenijih (Zdravko Čolić, Ceca, Brena..) preko neke srednje kategorije - par hiljada evra (Goga Sekulić...) pa sve do Vendi na dnu spiska - gorivo i bakšiš.![]()
Tacno mada ne znam ko ima potencijal da napravi takvu pesmuVoleo bih Zorju da vidim, ali ne sa klasičnom etno-baladom, već sa nekom dobrom kombinacijom modernog i etno zvuka. Mislim da ona ima kapacitet da iznese tako nešto, vokalno zaista kida.