Sve je moguceKakav delulu ako misliš da bi Breskvica pobedila Konstraktu.
Ziri ce vrv da gura Balosa sto meni isk decko lepo peva ali nije nista specijalan isk.Prosao bi na ESC malo bolje od Luke tipa 16 mesto maxBreskvica ce verovatno pobediti na televotingu a za ukupnu pobedu će da vidimo.
Ne bih se kladio
Zorana
Nastupala ovde na Trgu Krajine prije 20ak godina na predizbornoj kampanji neke stranke ako se sjećam dobro, izvela mene i brata na scenu, izljubila nas.
Može
A zašto ne sve to u jedan paket + GocaLJellena sa dva L obavezno, ja sam se sa njom slikao kad sam bio mali. xD
Pa Olivera je na neki način tipovala na Baloša u ovom intervjuu, kao nekoga ko joj je zapao za oko. Kada se setim te Konstraktine pojave na PZE 2022, u žiri za finale su namerno izabrali Unu Senić i neke slične likove sa alternativne scene kako bi pogurali Konstraktu, a kada je bio Hurricane npr. zvali su Braju u žiri i naravno dobile su 12 od njega. Prošle godine Hurricane su maksimalno srozali u žiriju, zato što im nije odgovaralo ni to, ni Zejna, zato što pesma ne predstavlja Srbiju nego vuče na Španiju. Mislim da je vrlo važno ko će sedeti u žiriju. Beovizija 2008, prvo polufinalno veče su Beauty Queens bile prve, ispred Jelene Tomašević, a kada se promenio žiri pobedila je Jelena. Međutim najgori apsurd definitivno kada je Željko Joksimović poslao prokletu "Cipelu" na ESC, samo da pesma Tončija Huljića ne bi pobedila. Isto tako nešto par ljudi je bilo u žiriju, tipa tri osobe. Hrvati na HRT su tako stavili Ninu Kraljić da nastupa prva i favorizovali Albinu planski, zato što je ona te godine pobedila na Voice-u i zato što je Nina kao već bila jednom, a pesma od Nine je bila 100x bolji izbor.Sve je moguce
Ziri ce vrv da gura Balosa sto meni isk decko lepo peva ali nije nista specijalan isk.Prosao bi na ESC malo bolje od Luke tipa 16 mesto max
Lajkujem pošto sam skeptičan, previše su nas pojedinci vozali zadnjih godinaPitanje je za sebe ili za Fillareta
Ako je radila kao za Savu Perovića najebao jeZa Fillarija je valjda Sajsi radila