Jelena Karleuša

100 stranica bljuvanja vatre i lude Karle.. Stvarno je treba staviti na ignor. Nekada ne mogu ni ja, jače je od mene..

Neko reče da je na starom forumu imala preko 200, 300 stranica. A to je bilo od 2007. do 2021. ili kad je već pao forum. Znači da je ludilo toliko uznapredovalo kad je za ovako kratko vreme dobila 100 ispisanih stranica ovde.

Tada je dobila gomilu stranica nakon onog skandala sa Vranješom.

Sada se ovde prenosi bukvalno šta god se pojavi vezano za nju... malo se preteruje. Ja da nema ove teme ne bih ni znao za gomilu tih stvari jer je ne pratim na mrežama od momenta podrške SNS-u.

Neko reče da je na starom forumu imala preko 200, 300 stranica. A to je bilo od 2007. do 2021. ili kad je već pao forum. Znači da je ludilo toliko uznapredovalo kad je za ovako kratko vreme dobila 100 ispisanih stranica ovde.
Ludilo nase ili njeno?

A šta je sa novim spotovima koje je najavljivala? Jel ona kapira da njena najslušanija pesma na 2 albuma ima jedva 5 miliona pregleda?
Ona je delulu. Sve najavi i sve laze. Tako je najavljivala snimak koncerta sa Usca oa nista. Zena je samu sebe dokrajcila od onog Usca. Patoloski lazov.

Back