Petar
Ekspert
Nadam se da će biti u top 10.Izašao spot Julijane Vincan
Nadam se da će biti u top 10.Izašao spot Julijane Vincan
VriskaaaaNe bih ja nazvao nacionalni izbor po bilo čijem imenu. U Hrvatskoj se nekako naviklo na taj naziv, pa uglavnom je jasno kada se kaže da neko ide na Doru, a zamislite da kažete da idete na Marinu... Uzgred, jednom kad sam išao da kupim CD Dore u Jugotonovoj prodavnici u Beogradu, prvo me pitali da li mislim na crtani ili film Doruiako je njihovo izdanje, tek posle razumeli šta tražim.
OK, I see your point.Od do sada izašli celih, jedino mi prolazi Vincanka, ostalo NE.
Najveće razočaranje Igor.
Naravno da ne može nešto da se zove Marina 2023.... sasvim drugo kome se u čaast posvećuje festival. To je izvodivo.
Ni da je Dora Pejačević bila napr Vesna,ne bi im se festival zvao Vesna ili možda Helga lol
Pa kako su ti nepoznati kad je većina alternativa?Nešto sam i ja na iglama i stalno gledam na sat. Da nije foruma, vjerojatno me ne bi sve ovo toliko zanimalo, ali sad jedva čekam čuti sve one koje izdvajate kao favorite. Inače većinom pratim srpsku alternativu pa mi je većina izvođača nepoznata. Nadam se da će netko prijatno iznenaditi.