Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Što ste obrisali Stefijevu poruku?
Meni je bilo baš smešno..i znam da on nikad nije zlonameran..
Ja Stefiju ne zameram ništa doslovno..
Stefi je jedan od prvih članova koje sam ovde upoznao kad sam došao, Stefi može meni da kaže bukvalno šta poželi..

Nije prikladno takvo ophođenje između članova foruma, bez obzira da li je šala ili ne. To ostavite za komunikaciju van foruma.

• Sad
Reactions: Mrm
Pa meni nije smetalo ni zeru... :( Ali dobro..

Videh na tviteru (tvrde da su pouzdane info dobijene od Tijane Dapčević) da se Lexington bend prijavio na pze24 👀

Jao, na pogrešno mesto sam ovo objavio a nema opcija brisanja ili je nisam našao hahah

Trebali su prije 7-8 godina ići. Sad nekako i Bojan više ostario.Mada mi je čudno da su se prijavili jer imaju 8. marta koncert u areni.

Pa ako budu imali nešto hitično, što da ne probaju. Mislim, ne pričam o mogućoj pobedi i Malmeu, ali njihovo učešće bi svakako doprinelo samom festivalu jer su trenutno jedna od popularnijih naših grupa, ako ne i najpopularniji.

Od Lexintona bih voleo neku baladu kao Potraži me ili Dugujem ti sebe koju vrtim zadnjih par meseci.

Ne znam za Lexington, njihova muzika je lokalnog karaktera, teško da bi mogli da naprave nešto što je, da kažem, u okviru nekog ESC šablona. "Nina" mi je njihova omiljena pesma, inače. Ali da, učešće bi svakako doprinelo raznovrsnosti.

Ma ok su mi oni generalno, iako nisam preterani fan njihove muzike. Samo smatram da ne mogu da ponude nešto konkurentno.

Lexinton deluje kao promocija, imaju koncert 8.marta u Areni. Čak malo čudno zbog koncerta sto su se prijavili.

Status
Not open for further replies.
Back