Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ne volim reakcije jer onda mi utice podsvesno na moju reakciju haha koliko god se trudio da ne.

Aauu ja ne bih smeo da pratim reakcije, jos se secam kad mi je 2018. ispojlovano da je Balkanika smor, a ja imao ogromna ocekivanja pa se smorio i pre nego sto sam je cuo 😂

Dobro receno, mislim da cu ipak zapravo prvo poslusati pesme pa onda lepo natenane citati sve komentare :D Imam vec okvirno predstavu sta mogu da ocekujem od koga ali ipak, sto manje spoilovanja to bolje, to je tacno.

Mislim da ce ono ,,na prvu” samo Angellina da mi se dopadne. 😂
Od izašlih samo Igor i Julijana su mi ok ali i jedna i druga pesma traze dobar rewamp.
Da je Igor refren na 0:34 pucao u visinu a ne otpevao ravno kao i strofe (iako je tesko u pesmi odrediti i gde jedno pocinje a drugo prestaje ) 😂 , u tom slučaju bi pesma bila dinamičnija i miljama bolja. Ovako previše je pesma ravna do 1:20. Glas i emocija su mu odlični, pesma kvalitetna i ne bih je otpisao nikako jer ima prostora za doradu. U ovoj formi top 10 . Julijana, vokalno odlična, pesma simpa.

Pa kako su ti nepoznati kad je većina alternativa?
Izgleda da nisu ona alternativa koju pratim. 😅 Bar za 15 imena nikad čula, a neke koje znam po imenu nemam pojma ni kako izgledaju ni kakva im je muzika. Ako još stavim na stranu one za koje sam prvi put čula na prošloj ili pretprošloj Beoviziji, ostaje mi 6-7 izvođača koji su mi poznati izvan ovog konteksta.

Evo na Discordu neko napisao kako još uvek žali za pesmom Niti sa Beo 2020, a ja još uvek ne smem da slušam tu pesmu jer znam da bih je baš zavoleo. :(
Iz ovog ugla mi je žao što na najkvalitetniju pesmu po meni sa Beo ‘20, nisam dovoljno obratio pažnje. Još više mi je bilo žao kad na spisku nisam video Milana Bujakovića. Očekujem ga od sledeće godine jer lik koda kako peva! 👍👍👍

Jooj ljudi kako sam uzbudjen, ovako se nisam osecao jos od iscekivanja Loco Loco. Sad mi je doduse teze jer jos nisam odlucio kojim redosledom da slusam pesme 😭

Sviđa mi se grafika.

Attachments

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    34.6 KB · Views: 8
Status
Not open for further replies.
Back