Sara ne moze da resi nikoga posto je nju Chanel vec resilaZorjina pesma je slaba, mislim da ce Sara da je resi lagano
Aauu ja ne bih smeo da pratim reakcije, jos se secam kad mi je 2018. ispojlovano da je Balkanika smor, a ja imao ogromna ocekivanja pa se smorio i pre nego sto sam je cuo![]()
Hot take, nije ovaj forum još uvek spreman za taj razgovor.Sara ne moze da resi nikoga posto je nju Chanel vec resila![]()
Miran.Sara ne moze da resi nikoga posto je nju Chanel vec resila![]()
Skroz različite pesme, nije niko nikog "rešio"Sara ne moze da resi nikoga posto je nju Chanel vec resila![]()
Meni su rekli neki koji su culi da ima melos u nekim momentimaAko je ovo istana da su Sara i Cobi provukli neki stilizovani etno moment stvar ima da OTKIDA
ma siguran +
Izgleda da nisu ona alternativa koju pratim.Pa kako su ti nepoznati kad je većina alternativa?
Iz ovog ugla mi je žao što na najkvalitetniju pesmu po meni sa Beo ‘20, nisam dovoljno obratio pažnje. Još više mi je bilo žao kad na spisku nisam video Milana Bujakovića. Očekujem ga od sledeće godine jer lik koda kako peva!Evo na Discordu neko napisao kako još uvek žali za pesmom Niti sa Beo 2020, a ja još uvek ne smem da slušam tu pesmu jer znam da bih je baš zavoleo.![]()
Jel realno da su i ovde dosli Zorjini botovi, oladiteSara ne moze da resi nikoga posto je nju Chanel vec resila![]()
I meni, ali ipak mi je jasan taj plasman jer Kirkorov + parice. Sva sreca pa nije usla u top 10.Jako mi bode oči što je Sugar prošle godine bio jedini bop ispred nas na tabeli od tih jeftinih lol
Ako nista, mi smoI meni, ali ipak mi je jasan taj plasman jer Kirkorov + parice...