Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Angellina pobeđuje jer će se tvt rasuti na Zorju i Saru, a žiri će potopiti Saru. :D

Inače, ja sam danas uzeo godišnji koji će početi 3. marta. :D

SVE SAM VAS LEPO PROČITAO a pre toga psolušao sve pesme

da i ja kažem nešto --idu velika slova ali nije vikanje :)

SVETA ZORJA , SVETA SARA i SVETA ANGELINA
na prvu :

NAJVIŠE ME VOZI ANGELINA...DEFINITVNO ...TAJ BIT ..TO UUDAAARA NA SVA MESTA I NA SVA ČULA !

ZORJA..... vidi se da je to CEO paket i najviše izgleda kao kompletan projekat...od arta do melodije i pesmea kao takve do nastupa koji se sprema

SARITA..... ULTRA GIGA MEGA SVE...... KLJUČNA REČ " DRUGAČIJA " OPAKO UDARA. i za kod nas i u Torinu ako bude.

SARU POSMATRAJTE ISKLJUČIVO NE KROZ OVAJ AUDIO NEGO KROZ VIZUELNI IDENTITET NASTUPA.

tu je razlika kao nebo i zemlja.. setimo se ruske pesme u audio frmatu i kada su postali spot u onom studiju...kako jke sve dobilo drugi značaj.

Ukratko zaključak:

PODRŽAĆU SVE TRI na glasanju. SVE TRI MOGU LAKO U FINALE.

A tamo više nema pravila za rangiranje, odavno. Možemo biti i na levoj strani i na desnoj ,sve zavisi od NASTUPA i dodao bih možda i dobrih holograma.

Za sad bi ovo bili moji poeni:

12 - Igor Simić
10 - Angelina
8 - Marija Mikić
7 - Zorja Pajić
6 - Dušan Svilar
5 - Sara Jo
4 - Orkestar Ace Sofronijevića
3 - Mia
2 - Tijana Dapčević
1 - Rosher etno bend

Očekivao sam da će opet biti glupih komentara na twitteru, ali da će Sara opet da trpi linč i to zbog pesme ne. Već smo zaključili da su twitteraši uglavnom iskompleksirani bolesnici, ali stvarno dokle ovo više... Odvratno
Najgora pojava na tviteru ona spodoba što ima sliku Zorice Marković na profilu i drka na Seku Aleksić.

Pljujte po meni koliko hoćete ali i ja sam se ovo zapitao u jednom trenutku..
Mnogi smo se zapitali, samo smo možda stigli do različitog zaključka.

Da je Lukas aplicirao sa nekom "sirovijom" pesmom, tipa Voliš li me kad sam mrtav pijan ja bih bio all in za njega. Ima taj rock star vibe i tu Ejmi Vajnhaus nepredvidivost (hoće li stići do kraja nastupa ili ne), a pritom mi se čini dovoljno ulizički mudar da prođe bez homofobnih ispada na ESCu. Ova pesma mu je previše upeglana producentski, a ne dovoljno emotivna i samim tim mislim da ne pogađa u srce kao što on ume. Njegov koncert na Marakani je ubedljivo najbolji koncert kome sam ikada prisustvovao. On šta radi masi je neverovatno i verujem da bi ta snaga emocije mogla ako ne da se potpuno razume, bar da se prenese na stranu publiku, ali nažalost ne sa ovom pesmom.

E da i ja dočekam da imam najlakovaniji post na YT. Hvala Sari i njojzinoj pjesmi.

Ja mislim da će Zorja imati sigurno više glasova publike od Sare.

Zorja za sad najviše pregleda. Mada koliko je samu sebe hajpovala, držala lajvove danonoćno, snimala vlogove i ne čudi.

Ali kako pesma uvek stigne do publike koliko god da je neko nepoznat zahvaljujući festivalu. Ivona preko 5k pregleda!!!

Jel istina da ce Nina Kraljic bit prateca pjevacica Zorji?

Poslusala sam prvo ove tri koje ste izdvojili. Angellina je ok nista za padanje u nesvest, ali nije lose, Sara me negde na pola izgubila, a Zorja boli koliko je prevazidjena, zaspala negde u 2006.
Sara moze da izvuce sve nastupom i harizmom jer zena ima smisla za scenu. A produkcija je top, tu nema zamerke.

Ali tviteraši koji nešto smatraju o ESC a pojam im i dalje Romale romali i šokiraju se kako nešto kao Island bude u TOP 5....

Donald Trump Laugh GIF by Election 2020

Mene sramota što sam tviteraš, znači svake godine slušam o Romale romali, Secret combination, i o ostalim pesmama iz naftalina, dokle bre više

Status
Not open for further replies.
Back