Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa da krenemo:

{Posle prvog preslušavanja, nasumični redosled po kategoriji}
F E N O M E N A L N O
[TABLE=full]
[TR]
[TD]Zorja - "Zorja"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angellina - "Origami"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sara Jo - "Muškarčina"[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

S U P E R
[TABLE=full]
[TR]
[TD]Marija Mikić - "Ljubav me inspiriše"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Konstrakta - "In Corpore Sano"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zoe Kida - "Bejbi"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ivona - "Znam"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aca Lukas - "Oskar"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gramophonedzie - "Počinjem da ludim"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sanja Bogosavljević - "Priđi mi"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Marija Mirković - "Požuri, požuri"[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

D O B R O
[TABLE=full]
[TR]
[TD]Bojana Mašković - "Dama"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mia - "Blanko"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Naiva - "Skidam"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Goca Tržan - "Fitilj"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zejna Murkić - "Nema te"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Julija - "Brzina"[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

P R O S E Č N O
Boris Subotić - "Vrati mi"
Ana Stanić - "Ljubav bez dodira"
O. A. Sofronijevića - "Anđele moj"
Tijana Dapčević - "Ljubi, ljubi doveka"
Vasco - "Znaš li"
Julijana Vincan - "Istina i laži"
Dušan Svilar - "Samo ne reci da voliš"
Srđan Lazić - "Tražim te"
Jelena Pajić - "Pogledi"

S L U Š LJ I V O
Biber - "Dve godine i šes' dana"
Marko Nikolić - "Dođi da te volim"
Rocher E. B. - "Hajde sad…"
Euterpa - "Nedostaješ"

L O Š E
Gift - "Haos"
Bane Lalić & MVP - "Tu gde je…"
LIFT - "Drama"

Jaoo Boris mi je diiivan, predivan. Najezila me pesma skroz. Zelim ovom decku visok plasman.

Imajući u vidu koliko su svi favoriti podbacili, biće ovo vrlo otvoreno takmičenje, svako bi mogao da ode u Torino.

Sta mislite da ste bili clan selekcione komisije pa da morate slusati ovakivih 150 pesama pa ocenjivati i procenjivati koja je bolja od koje. Tim ljudima stvarno treba dati neki orden.

Poslušao sam 3 pjesme o kojima se najviše priča, koje su najviše hajpane, ove ostale neću prije beovizije jer mi se ne da , ionako nijedna od tih neće pobjedit, dakle nebitne su, nepostoje, tako je kako je... e ajmo sad ove 3

Angellina - Odlična pjesma za klubove u regijonu, gdje će se najviše i vrtit, u Torinu vjerojatno neće, ali jedan dobar "entry" sve u svemu za pustit mozak da se odmori i za uživanje u treskanju

Zorja - Divan glas, etno zvuk Balkana koji uvijek volim čuti, i uvijek mi lijepo zvuči, i ova pjesma mi je dobra, ali isto tako ovo je već viđeno, tako da sam skeptičan

Sara Jo - Ovo mi je na prvu bilo tako wtf, privuklo mi je pažnju, što je bitno, i sa više slušanja mi postaje bolje, baš me zanima kakav će bit live nastup. Slažem se sa nekima da se jednostavno mora probat poslat jednom ovako nešto i vidjet na čemu ste. Vrijeme je za izlazak iz kalupa, zato #TimSaraJo

Koliko vidim ti si deo ovih sto podrzavaju Saru, koja mi je drugi favorit odmah da kazem, pljujuci Zorju.
A gde i kako sam tacno pljuvao Zorju? To si nesto sanjao vrv.

Biber ima sređeniju pesmu produkcijski nego 2018. godine ali melodija mnogo slabija, ovo je pesma da se strine njišu na svadbi...

Nakon preslušanih pesama, ovo bi bio neki moj top 10 (redosled nasumičan):
Igor Simić, Zorja, Zejna, Angellina, Marija Mikić, Ivona, Julijana Vincan, Naiva, Mia, Boris Subotić.

Kao što sam već napisao, dosta pesama je slušljivo i pristojno, ali malo šta za neki ozbiljniji rezultat. Verovatno će biti nekih promena na listi posle više slušanja. E sad, videćemo, neke pesme će tek da se izdvoje sa nastupom. A sa druge strane, neke će baš lajv da pokopa skroz.

I ja mislim da ipak trebate slati Saru. Meni se pjesma ne sviđa, smara me i nemam je želju ponovo pustiti, ali to ništa ne znači. Meni se ne sviđa ni talijanska ovogodišnja pjesma, a favorit je. 😂

Zorju ipak ne bih. Pjesma mi je ok, ali stoput viđeno i vrišti standardno 18. mjesto. Glasat će za nju ex yu i njena strina iz Austrije. Nisam prevelik ljubitelj ni one pjesme Nine Kraljić od prošle godine, a ovo mi je čak malo slabije.

Ne kažem da će Sara sto posto osvojiti više, ali ono, usudnije je.

Status
Not open for further replies.
Back