is Island 2024: Hera Björk - Scared of Heights

Morao sam da cujem makar Palestinca, smoor bas losa pesma..

Dobroo je vec sam se uplasio ,neironicno navijam protiv Izraela i Islanda ako njega posalju, konacno da mi se Ukrajina dopada(iako ni njima ne zelim pobedu) znaci zajeb. politiku, neko cetvrti neka pobedi :D

Blankiflúr - "Sjá þig" uuuuuuuu kakav dark synth...kakva boja...kakvi prelazi... ❤️

Ja se izvinjavam stvarno, ali ovaj small key change, me je izbacio iz koloseka, drhtim..izvinite stvarno.
vesna-rivas-farma.gif

Al stvarno dramimo uvijek hahahah
Snaga jedne Ukrajine makar na ESC i u EBU i snaga njihove dijaspore itd je neuporedivo veca od Palestinaca koji cak i ne ucestvuju, ali ni gram sumnje nemoj imati da bi ovaj lik POBEDIO CAK I NA ESC da ima neku brutalnu pesmu cak i da ima makar solidnu pesmu bi bio hajpovan, ovako jedino da pobedi na Islandu ali da onda promeni pesmu za ESC, uuups.. nemoj da dajem Islandu idejuu kako da pobede prvi put haha izletelo mii :D

A gde su engleske verzije? Ja ne vidim, jel sam stvarno skrenuo? :cry:

Kakvo mi je ludilo Songvakeppnin!! 🤩

5 X 10/10 za mene na osnovu audio verzija na islandskom jeziku..

Narvano Hera Björk No1, tu nema pogovora!

Ali Blankiflúr - "Sjá þig" i Murad Bashar - "Vestrið villt" su tako blizu!! Kakve tri pesme! Aaaaa! :love::love:

Jao i Væb, broj 4 mi je vrhh!!

Poslušao sve pesme

Utisak: sve je OK, ali nema ništa što se ističe, što je naravno loše

Ne znam ni koga da šalju, možda Heru ponovo? Ni Ro nije loša pesma, pa nek je šalju našem kolegi forumašu u omaž 😂

Ehh sada i te pesme da cujem, cuo sam samo Palesticna, da vidimo ima li sta bolje od tog gnjaveža..

• Angry
Reactions: Mrm
Ja sam bio ubeđen da će Pokahontas dati 10/10 za ovo, da je na PZE, bilo bi.. :D

Meni su ovi "blizanci" fenomenalni!

Konačno sam preslušao sve pesme, ovo mi je za sada najslabije nacionalno takmicenje(do duse Maltu nisam čuo celu kao ni Albance), ali nijedna pesma nije mi za finale evrovzije sve prosek i ispodprosečnost zaista..

Najbolja pesma ako moram izdvojiti, ima je Anita definitivno, drugo mesto Sigg, Palestinac ne sme pobediti ni u ludilu, baš loša pesma..

Ocekivao sam vise od Here, bila je korektna 2010.godine u Oslu, ovo sada definitivno nije za pobedu, jedino ako pobedi na ime.

I to je taj Bashar zbog kog su prvi na kladionici? Mi definitivno živimo u simulaciji lol
Joj meni je super.. 😛 Tako je drugačije, boja je fenomenalna, napukla malo, mat, vrlo specifična i ceo vajb odgovara mom senzibilitetu. Verujem da će mi engleska verzija biti još bolja..
ALI NE DAM HERU NI ZA ŽIVU GLAVU!
ZA HERU ĆU DA GINEM! 😌🕺🕺💙❤️

Back