Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Verujete li u život posle smrti?

a)da
b)ne

dezurni_posmatrac – a) da - Ne u ovakvom obliku za kakav znamo, ali u nekom sigurno da, ili se samo ja tako tešim, ne znam, nadam se da i naš Anhel tako misli
Nije sve tako sivo – a)da - Andjeo verovatno veruje u zivot posle smrti, tako da DA.
*Anhel - a) da - Na neki način da, ali ne bih znao na koji
Ivana – b)ne

Ništa ni ovog puta od maksimalnog broja poena.
2 poena

989f4f82c046b10fcd6ad379a466bb2c_w200.gif

Da li ste nekada varali da bi položili ispit?

a)da
b)ne

dezurni_posmatrac – a)da - Ali, Ivana mi deluje kao osoba od koje su ljudi prepisivali a ne da je ona od nekoga prepisivala, ali ne postoji osoba koja nikad makar najsitniju stvar nije uspela da bilo kako "olakša" sebi ako bi se ukazala prilika, tako da se nadam da je i Ivana (ne odnosi se samo na ispit, jer ne znam ni jel studirala Ivana mada kapiram da jeste, pa zato pričam generalno i za ispite i za kolokvijume ali i za kontrole i pismene u školi)
Nije sve tako sivo – b)ne - Moderatorka koja odrzava red i zakon, pa stvarno ne bi bio red da vara. Dakle NE.
Anhel - a) da - Ako kaže da nije bar jednom, onda ne govori istinu
*Ivana – a)da - Pretpostavljam da bi za neke ovo moglo biti iznenađenje, ali da

I ovaj put blizu ali ipak ne.
2 poena

1707587443678.webp

Ne budemo li dobili na sledeće pitanje 3 poena kraj je, nećemo premašiti 24p

Ne budeš li priznala da si varala na ispitu, razgovaraćemo! 😂

Edit: raniću se, sad videh da je okačeno... sivi, sivi...

Ne budemo li dobili na sledeće pitanje 3 poena kraj je, nećemo premašiti 24p

Ne budeš li priznala da si varala na ispitu, razgovaraćemo! 😂

Edit: raniću se, sad videh da je okačeno... sivi, sivi...

Eto 2 ipak, mada mislim da svakako nemamo više od 24.

TRAVA

dezurni_posmatrac - Bebi i Zeleni - Ja lično nisam nikada probao, ali nemam ništa protiv toga, podržavam sve ako neko u tome pronalazi uživanje, meni ne smeta.
Nije sve tako sivo – zeleni - zeleni voli zeleno, nadam se ne i zuto
Anhel - zeleni - Očigledno ima više kandidata, ali neka bude on
Ivana – zeleni - Cesto su se zbijale šale na starom forumu, a i ovde oko njega po tom pitanju, pa eto neka bude on

SEKSI

dezurni_posmatrac – Stole - Hm, pa samo sam par forumaša video kako izgledaju, tako da se izbor svodi na mali uzorak, ali od ponuđenih neka asocijacija za nešto seksi bude Stole (ako je to on zapravo ahaha na jednoj društvenoj mreži videh).
Nije sve tako sivo – Veronika - Ja, tj. Breskvica na mom profilu.
Ako ne mogu da budem ja onda je Veronika, to ime mi je bas onako seksi.
Anhel - FitnessDoctor90 - Zbog profilne slike
Ivana - Djavo - Ko razume, shvatiće, hah

LJUBIČICA

dezurni_posmatrac – Ivana - Ne znam jel postoji neka fora sa foruma vezana za ljubičicu za koju ja ne znam, ali pošto nisam upućen, razmišljaću u smeru da je ljubičica cvet prelepog mirisa pa kao eto neka me asocira na Ivanu, ne znam što, ženski lep miris parfema npr ide uz Ivanu
Nije sve tako sivo – etica - Zamisljam je kao zenu koja voli cvece, Etica
Anhel - Mrm - Kao lila ramonda
Ivana - sparkle

TAJNI ZAČIN

dezurni_posmatrac – liberta - Odmah asocijacija na Kat Dosu, a zatim od forumaša asocijacija na Libertu jer je očekivao od nje neki materijal za tverk i nešto za uz šipku, mada ovog puta nam to nije dala (iako će nastup prštati od seksipila) ali želim da dođe opet dogodine sa nekom ekstra pesmom.
Nije sve tako sivo – Mala - Planira da uz malo praskaste materije otruje nekoga, verovatno svoj crush bebija.
Anhel - Petar - Začini po ukusu
Ivana – Mrm

Back