Pa daj da i ja vidim neke slikeSEKSI
dezurni_posmatrac – Stole - Hm, pa samo sam par forumaša video kako izgledaju, tako da se izbor svodi na mali uzorak, ali od ponuđenih neka asocijacija za nešto seksi bude Stole (ako je to on zapravo ahaha na jednoj društvenoj mreži)
Nova veza na pomolu?Sa kojom osobom od preostale tri za stolom bi se mazili dok gledate romantični film?
dezurni_posmatrac - Anhel - Verujem da je Ivanin odgovor da ne bi ni sa kim naravno, ali pošto baš neko mora da se izdvoji onda neka to bude Anhel .
Nije sve tako sivo – Nije sve tako sivo - Hajde da kazemo da je Ivana rekla mene.
Anhel - Nije sve tako sivo - Idem nekom logikom
*Ivana - dezurni_posmatrac
Ups.
0 poena
View attachment 17202
Dežurni, ti bi malo Stoleta, malo Lea, malo Ivanu, malo Mickyja. Mnogo si se ti opustio. Micky ako se ikada razvezde on je rezervisan za meneeeeKoju osobu sa foruma bi voleli da vidite bez odeće?
dezurni_posmatrac – Micky - Teško pitanje, verovatno bi više osoba došlo u opticaj, ali neka bude Micky jer se hvalio svojim atributima na prošloj đavoljoj večeri .
Nije sve tako sivo – etica - Recicemo da Anhel zeli da vidi eticu, filharmonicna veza.
*Anhel - Bebi - Sve sa foruma, zašto da ne . Ali reći ću Bebi samo zbog istorije, očekujem da će i Ivana povezati njega sa mnom pa da ubodemo bar taj 1 poen . Ostali ne verujem da će se složiti. Iako Bebi ne bi sada bio moj prvi izbor, ali važniji su poeni trenutno
Ivana - Bebi - Znam da je bila neko zezanje još na starom forumu oko njih dvojice, pa neka bude on.
Kombinacija Anhel i Ivana do još jednog poena.
1 poen
![]()
Ovo mi je zanimljiv odgovor jer ja ne mogu nikako drugačije zaspat nego na stomaku, na boku nema šanse, nisam valjda jedini xDNajviše volim da spavam na :
a)stomaku
b)leđima
c)boku
dezurni_posmatrac - c) boku -Mislim da 90% ljudi najviše voli na boku, na stomaku ni deluje nemoguće da bih izdržao, a na leđima mislim da bih se ukočio, bok je najbolja opcija kapiram svima pa i Anhelu (nadam se da na isto spavanje mislimo .
Imam predlog: Đavolja večera - specijalJa samo na boku spavam i kad sam sam i kad nisam sam a u poslednje vreme više nisam nego jesamNa stomaku mogu da zaspem ,na leđima teško.
Gde nisam objavio ceo odgovorAli Leo koji nece da napise cele odgovore koje je dobio u PP.
Sramota, bojkot!!
Ovo ko da je informer novinarstvo!!![]()
Jesmo.Može
Ali niste spremni na odgovore![]()
Jesmo.
Ja takodje, samo na stomaku i ruke pod sobomOvo mi je zanimljiv odgovor jer ja ne mogu nikako drugačije zaspat nego na stomaku, na boku nema šanse, nisam valjda jedini xD