Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Aha, reći da ne mora da znači da će Zorjin nastup biti sranje jer joj ga radi brat spada u botovanje. Dobro.

Lukasa se plašim manje od Xhenana 2019.

Nikoga ne treba sputavati da navija za onoga ko mu se svidja. Ovo je takmicenje, tu je sve dozvoljeno. Normalno je da ce jedni pricati svasta za Zorju, drugi za Angelinu, treci za Saru, to je i draz takmicenja, svako zeli da njihov favorit pobedi.
Pre objave pesama sam bio najvise za Zorju, medjutim nakon objave Sara je najvise ukrala moju paznju, prvenstveno zbog neobicnosti numere.
Po meni Zorja je vec sve vidjeno, sto ne znaci da mi nece biti drago ako pobedi i da je pesma losa.

PZE bitnije od svih baltičkih nf zajedno, obožavam.
Game Of Thrones Emmys GIF by IMDb

Aha, reći da ne mora da znači da će Zorjin nastup biti sranje jer joj ga radi brat spada u botovanje. Dobro.

Lukasa se plašim manje od Xhenana 2019.
Ne spada. Zaskakivanje svakog ko kaže bilo šta što ti se ne svidi spada.

Ne spada. Zaskakivanje svakog ko kaže bilo šta što ti se ne svidi spada.
Nemam pojma o čemu pričaš. 💀 Imam pravo da kažem svoje mišljenje na temu "Zorjin brat će napraviti sranje nastup jer je Zorjin brat.". Doviđenja.

Neće nijedna od njih 3 prirediti bezvezan nastup sigurno. Naravno, od Sare se najviše očekuje jer uz sebe ima Zigu, zbog njenih prethodnih nastupa i jer je devojka jednostavno performer. Za Angellinu će se sigurno angažovati Ognjen Amidžić i naći joj dobar tim.
Jao jbt pa njoj je Kon radio pesmu, a Amidžić joj je mentor, samo da se ne ubace negde na scenu sa svojim užasnim "smislom za humor".

Status
Not open for further replies.
Back