Pesma za Evroviziju 2024: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
A nije ova haljina kod Zorje sve (valjda) pa rekla je da nije u Nemačkoj našla to što je tražila, a ne deluje bi da takvu nebi.

Pa Zorja je rekla da ce biti gola na pze, kakvi odlasci u Nemacku po garderobu kakvi bakraci, mozda je ovo crno nagrnula na sebe jer joj je teta Olja rekla da pze gledaju i deca

A nije ova haljina kod Zorje sve (valjda) pa rekla je da nije u Nemačkoj našla to što je tražila, a ne deluje bi da takvu nebi.
Sve i da jeste, sigurno nije kroz celu pesmu, deluje da ima preko i neki plašt tj ogrtač, to bi verovatno skinula kako pesma krene da se penje 👌🏻

Sve i da jeste, sigurno nije kroz celu pesmu, deluje da ima preko i neki plašt tj ogrtač, to bi verovatno skinula kako pesma krene da se penje 👌🏻
Pa da to kažem nije za celu pesmu sigruno i da ima još nešto tj da nije to sve 😁

Ko normalan je uplatio pare na kvotu 1.3? Niko, zato joj i ne pada kvota
Dobro, ja nisam kockar ne razumem se u kvote i sve to, samo kontam ko god da je uplatio na nekog da ce glasati hahah Al razumem sada sta si rekao, ako je njoj najveca verovatnoca i najmanje para za dobitak onda nece se kladiti na to

Ovo mi sve vuce ka TeyaDori i Zorji kao pobedniku i one su moj konacan odgovor al nisu iskljuceni ni Šljivica,Hristina,Lena,FilipBalos1,zejnazejna sashkayanx i Chai. Pobedice pesma koja ce probuditi veliku kolektivnu emociju.

Blow Your Mind Wow GIF by Product Hunt

Status
Not open for further replies.
Back