Bolje Cecu da su zvali da pevaUmesto da su imali unapred dogovor sa npr. HRT-om da pobednik Dore nastupi kod nas, pa da dođe kod nas i Raiven ako ne neko iz daljih zemalja, ne, slušaj Julija Vinču kako peva Abbu, vo imja oca.
U 6 ce cistaci odneti djubre u 3 ce doneti jogurt i mleko u 8 ce krenuti na posaoU 3 je na meniju dezert, načekaćemo se
Wow, jako smo uzbuđeni to da vidimo. Celo naše telo drhti za slikama menija.Šaljem vam uskoro meni restorana u Košutnjaku. I to je neka ekskluziva![]()
Hologram je tata malog orla?
Meni restorana je odlican i po vrlo pristupacnim cenama. Barem je tako bilo u maju prosle godine.Šaljem vam uskoro meni restorana u Košutnjaku. I to je neka ekskluziva![]()
Sad i ja vidim da su skloniliZasto na ESC youtube kanalu nema vise PZE najava da ce biti uzivo finale? Do juce je stajalo :O
Zapravo, izgledalo je jako random i jeftino.HRT je barem AR dijamante odradio kako treba.![]()
Sve u skladu budzeta RTSaOvo će da bude hologram, Jovan Radomir iz Švedske i to je to.
View attachment 18676
urlam kad nakon tolikog hvalisanja mi budemo jedini koji nemaju prenos na ESC YT kanalu LOLSad i ja vidim da su sklonili![]()