Pesma za Evroviziju 2024: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Mene sad brine šta misli pod “hologram” i “veštačkom inetligencijom” ako ovi ekrani nisu viđeni nikad…
Pa holografske boje su one drečave plave ljubičaste žute što se mešaju al šta mu dođe hologram ne znam, nešto što emituje te boje :ROFLMAO:

Na osnovu pesama i ličnog ukusa, moj Top 5 onako random, ujedno i želja da neko od njih pokida u lajvu i pobedi :

-Džordži
-Teya Dora
-Lena
-Zorja
-Marko Mandić

Definitivno juče i danas najviše vrtim ,,Luna park" i sve više verujem da će ali ozbiljno Džordži pomrsiti račune i kod publike i kod žirija favorizovanoj četvorci.
Ima harizmu, ima energiju, ima WTF momenat/foru sa onim pljuc, pljuc 😁, ritam prihvatljiv svima i kod nas a još bolje preko, ma vozi samo tako.
Znam da je imao boljih pesama ali mi je sa svakim slušanjem ovo sve bolja pesma.

Da sam u prilici da odigram neki tiket a gledajući i kvote takmičara kao i potencijalnu zaradu, mislim da bih na Džordžija i Zorju dooobro ,,pukao" a verujem na kraju i fino zaradio.
Džordži, crni konj 🐎i ne mogu dočekati da osetim tu energiju na sceni koju će siguran sam vrhunski servirati.
I ja vrtim najvise Dzordzija juce i danas i u glavi i na youtube-u 😂

Ja je nikad nisam volela, medjutim kad je izasao spisak takmicara bila sam u fazonu, ako stvarno bude imala dobru pesmu podrzacu je jer mi je u interesu zemlje, al sad ne da je ne volim nego bolje da cutim eto
Ja pričao sa njom jednom, slatka lutkica fina 🥰 radovao se kada sam čuo da se prijavila i sad posle svega down…. ali i dalje volim njene pesme

Status
Not open for further replies.
Back