Pa holografske boje su one drečave plave ljubičaste žute što se mešaju al šta mu dođe hologram ne znam, nešto što emituje te bojeMene sad brine šta misli pod “hologram” i “veštačkom inetligencijom” ako ovi ekrani nisu viđeni nikad…
I ja vrtim najvise Dzordzija juce i danas i u glavi i na youtube-uNa osnovu pesama i ličnog ukusa, moj Top 5 onako random, ujedno i želja da neko od njih pokida u lajvu i pobedi :
-Džordži
-Teya Dora
-Lena
-Zorja
-Marko Mandić
Definitivno juče i danas najviše vrtim ,,Luna park" i sve više verujem da će ali ozbiljno Džordži pomrsiti račune i kod publike i kod žirija favorizovanoj četvorci.
Ima harizmu, ima energiju, ima WTF momenat/foru sa onim pljuc, pljuc, ritam prihvatljiv svima i kod nas a još bolje preko, ma vozi samo tako.
Znam da je imao boljih pesama ali mi je sa svakim slušanjem ovo sve bolja pesma.
Da sam u prilici da odigram neki tiket a gledajući i kvote takmičara kao i potencijalnu zaradu, mislim da bih na Džordžija i Zorju dooobro ,,pukao" a verujem na kraju i fino zaradio.
Džordži, crni konji ne mogu dočekati da osetim tu energiju na sceni koju će siguran sam vrhunski servirati.
Vrlo retroView attachment 18701
Evo ga led i za Anđelu
Ovo čak ima i na insta storijima od danas gde je reklama za glasanje
Uzas svega miView attachment 18701
Evo ga led i za Anđelu
Ovo čak ima i na insta storijima od danas gde je reklama za glasanje
Jeste.I kostim joj je retro![]()
Ja se čitav dan tresem ovde da nema ništa i ti sad ovo napišeš.I kostim joj je retro![]()
Zar ti nisi u bekstejdzu?Jel moguće da nešto znate a nećete da mi kažete?
Za Dežurnog nema????![]()
3 meseca čitamo jedan stih Zorjine pesme od tebe, naravno da nemaJel moguće da nešto znate a nećete da mi kažete?
Za Dežurnog nema????![]()
Saša Popović imao proporcionalni sistem na prvom Grand festivalu.Ovo Sasa Popović imao u zvezdama granda 2012.
Ne smem, ali verujem da je sve što očekuješ od nje.Pričaj šta znaš ajde!!!![]()
Zar ti nisi u bekstejdzu?![]()
Ja pričao sa njom jednom, slatka lutkica finaJa je nikad nisam volela, medjutim kad je izasao spisak takmicara bila sam u fazonu, ako stvarno bude imala dobru pesmu podrzacu je jer mi je u interesu zemlje, al sad ne da je ne volim nego bolje da cutim eto
Misliš da možeš da popraviš me?3 meseca čitamo jedan stih Zorjine pesme od tebe, naravno da nema